Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Οι φωτογραφίες της φρίκης – Επιβεβαιώνεται η ομολογία του 19 χρόνου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 1
img 9181

Η άτυχη Ελένη βγαίνει από το σπίτι της παρέα με το δεκαεννιάχρονο το μοιραίο βράδυ. Είναι η τελευταία φωτογραφία της ζωντανή.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 2
img 9182

Η Ελένη έχει επιβιβαστεί στο φορτηγάκι το οποίο ανήκει στον πατέρα του δεύτερου κατηγορουμένου, που φέρεται να είναι αυτός που έδωσε το δολοφονικό χτύπημα.

Βρέθηκαν τα ρούχα της κοπέλας καθώς και το σίδερο στο σημείο που είχε υποδείξει ο αλβανός. Λείπει μόνο το εσώρουχο. Γίνονται εξονυχιστικοί έλεγχοι από τις αρχές τόσο στο εξοχικό όπου διέπραξαν τη δολοφονία όσο και στο σπίτι της άτυχης κοπέλας. Επίσης, γίνεται άρση απορρήτου των δύο λογαριασμών σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διέθετε, όπως και στο laptop της.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο αλβανός, ο συγκατηγορούμενος του επιχείρησε να κακοποιοί σεξουαλικά την κοπέλα, αυτή αντιστάθηκε, αντέδρασε με αποτέλεσμα ο 21 χρόνος να την χτυπήσει με το σίδερο στο κεφάλι. Έπειτα, σύμφωνα πάντα με όσα ισχυρίζεται ο αλβανός, ο 21 χρόνος τον προέτρεψε να την φορτώσουν στο φορτηγάκι και να την ξεφορτωθούν. Το φρικτό της υπόθεσης είναι ότι η κοπέλα ζούσε ακόμα! Και εκλιπαρούσε να την πάνε στο νοσοκομείο! Πλέον είναι βέβαιο ότι την πέταξαν στο γκρεμό ζωντανή και εάν την είχα πάει στο νοσοκομείο σήμερα θα ζούσε.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και η έρευνα των αρχών για τα παραπλανητικά – υβριστικά σχόλια σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά της άτυχης κοπέλας, τα οποία έγιναν με σκοπό να αποπροσανατολίσουν τις αρχές. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, εμπλέκεται συγγενικό πρόσωπο του δράστη, γεγονός που μπορεί να διευρύνει το κατηγορητήριο.

Φωτογραφίες από την dimokratiki.gr της Ρόδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ