Αντί να κρύβονται για τους τεμενάδες στον Ερντογάν, ζητούν και τα ρέστα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 9336

Αυτοί που προσπαθούσαν να φυγαδεύσουν ακόμα και τον Παπαντωνίου έχουν το θράσος να μιλούν για ασυλία!

Ξεπέρασαν τα όρια της χυδαιότητας οι θρασύδειλοι του κόμματος Μητσοτάκη κατά του υπουργού εθνικής άμυνας Πάνου Καμμένου. Με αφορμή μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που έχει καταθέσει η Ντόρα Μπακογιάννη κατά του Πάνου Καμμένου εξαπολύουν ύβρεις κατά του υπουργού, όπως ακριβώς έκανε και το επίσημο τουρκικό κράτος τις ημέρες ομηρίας των δύο στρατιωτικών μας.

Η κυρία Μπακογιάννη λοιπόν δεν έχει αντιληφθεί ακόμα ότι η παρουσία της σε αυτό το τριτοκοσμικό σόου που αποδοκιμάστηκε από το σύνολο της πολιτισμένης Δύσης, παρέα με ισλαμιστές που αναγνωρίζουν τα κατεχόμενα ως Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου ήταν εθνικά επιζήμια και στρέφεται κατά του Πάνου Καμμένου ο οποίος με ανάρτηση του την επέκρινε για την παρουσία της εκεί την ώρα που οι στρατιωτικοί μας ζούσαν υπό ομηρία, υπενθυμίζοντας παράλληλα την εγκληματική δράση της Τουρκίας κατά της Ελλάδας.

Το ότι η επίσημη Νέα Δημοκρατία παίρνει θέση υπέρ της κυρίας Μπακογιάννη και πλειοδοτεί σε ύβρεις, δείχνει την απίστευτη ανευθυνότητα που την διακατέχει ειδικά στα εθνικά θέματα.

Ο Πάνος Καμμένος λοιπόν υπερασπίστηκε τα εθνικά συμφέροντα και γι’ αυτό ακριβώς υπάρχει η ασυλία. Αντίθετα, ο ορυμαγδός εκσυγχρονιστών και εσχάτως επαγγελματιών νεοδημοκρατών που αρνούνται την άρση ασυλίας τους για εγκληματικές πράξεις που ζημίωσαν το Δημόσιο, υποστηριζόμενοι μάλιστα από το κόμμα Μητσοτάκη, καταδεικνύουν ακριβώς ποιοι χρησιμοποιούν την ασυλία για να καλύψουν εγκληματικές πράξεις κατά του Δημοσίου.

img 9339img 9338img 9337

ΔΗΜΟΦΙΛΗ