Τζίνα Τσαλικάν: Πίσω από τη δολοφονία του παιδιού μου κρύβεται σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας – Αυτό εμποδίστηκε από τον σημερινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας και από τον ίδιο τον Κώστα Καραμανλή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

image 1050
Με την αξιοπρέπεια να υπερτερεί του μεγάλου πόνου από την απώλεια του Αλέξανδρου, η μητέρά του Τζίνα Τσαλικάν μίλησε στο ραδιόφωνο του Alpha και τη Γιάννα Παπαδάκου, δέκα χρόνια μετά τη δολοφονία του γιου της, κάνοντας λόγο για σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας πίσω από την δολοφονία.

 
«Δεν ήταν τυχαίο γεγονός… έχω πλέον ικανές ενδείξεις για αυτό. Πίσω από ένα τόσο ακραίο γεγονός υπήρχε σκοπιμότητα. Τα έκτροπα ήταν σε τέτοιο μέγεθος το ίδιο βράδυ, ώστε η χώρα βρέθηκε σε κατάσταση αποσταθεροποίησης. Ο Κώστας Καραμανλής συγκάλεσε έκτακτο άτυπο υπουργικό συμβούλιο στο Μαξίμου και ξέρω ότι ακούστηκαν απόψεις να αναλάβει τη διαχείριση της κατάστασης ο στρατός.
 
https://youtu.be/qh3kCjsoFyQ
 
Αυτό εμποδίστηκε από τον σημερινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας και από τον ίδιο τον Κώστα Καραμανλή» είπε η Τζίνα Τσαλικιάν. Η ίδια δεν έκρυψε τη στενοχώρια της για τα επεισόδια που γίνονται στην επέτειο του θανάτου του Αλέξανδρου.
«Δεν θέλω να γίνονται βιαιοπραγίες και καταστροφές. Προσβάλλουν τη μνήμη του Αλέξανδρου, ο ίδιος δεν θα ήθελε να συνδεθεί το όνομα του με αυτά» είπε η τραγική μητέρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ