Αποστομωτική απάντηση Τσίπρα στον πλασιέ των ιδιωτικών ασφαλιστικών: «Οι νέοι δεν επιλέγουν να εργάζονται ανασφάλιστοι. ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ κ. Μητσοτάκη»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

091302ac 26ee 443a 9edc 61bb740b362f

Το κυνικό tweet του Μητσοτάκη με το οποίο επιχείρησε να ξεπλύνει τους μαυραγορίτες εργοδότες δεν έμεινε αναπάντητο από τον πρωθυπουργό.

“Θα σας προτεινα να μην βαφτιζετε τον δικο σας πολιτικο κυνισμό, το θράσος, ως επιλογη των νεων ανθρώπων αυτης της χωρας, να εργαζονται ανασφάλιστοι. Δεν εργαζονται ανασφαλιστοι από επιλογη κ Μητοστάκη οι νέοι στην χώρα μας, επειδή δεν πιστευουν οτι θα πάρουν ποτε σύνταξη, όπως γραψατε στο τουίτερ, αλλά από ανάγκη λόγο της ανεργίας που εχεις είχατε φτασει στο 27,7 % και εμείς ήδη την κατεβάσαμε στο 18 και θα τηνκατεβάσουμε κι άλλο. Αλλά και επειδή επι των ημερών σας οι εργοδοτες είχαν αφεθει ανεξέλεγκτοι από τους μηχανισμούς Ελέγχου της Εργασιας, να επιβάλλουν όππιο καθεστώς ήθελαν στους εργαζόμενους. Αυτο τωρα τελείωσε κ Μητσοτάκη και το τελειώνουμε εμείς και οι εργοδοτες αυτοι το ξερουν και προσφευγουν σε εσας…”

infiltr8or

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ