ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ Έσπασαν τα τηλέφωνα στην ΝΔ από τις διαμαρτυρίες δημοκρατικών ψηφοφόρων που αντιδρούν στη διαφαινόμενη προσέγγιση ΧΑ-Μητσοτακη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

FC9AFBFE-8296-4E49-84F3-3C2C27C97828Μπορεί στο επιτελείο Μητσοτακη να καλοβλέπουν μια συνεργασία ΝΔ με ΧΑ ώστε να καταφέρει να γίνει τελικά ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός, η πλειοψηφία των  ψηφοφόρων της όμως ντρέπεται  για όλη αυτή την συζήτηση και αντιδρά έντονα.
8C40A35E-F17E-4CCB-895D-BEF50F6DC295
Ικανοποιημένοι στη ΝΔ από τους όρους συνεργασίας της ΧΑ για σχηματισμό κυβέρνησης.
Ηδη από χθες επικοινωνούν με κάθε δυνατό μέσο με τα γραφεία του κόμματος και εκφράζουν την αντίθεση του ενώ κορυφαίο ιστορικό στέλεχος της παράταξης ζήτησε προσωπικά από τον Μητσοτακη να βγει και να διαψεύσει ότι υπάρχει σχέδιο συνεργασίας ΝΔ και ΧΑ όσο είναι νωρίς.
 
Άρχισαν οι συζητήσεις στη ΝΔ για το ποια υπουργεία θα μπορούσε να δώσει ο Μητσοτάκης στη Χρυσή Αυγή για να γίνει πρωθυπουργός.
Εντονες είναι και οι αντιδράσεις από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ που βλέπουν ξαφνικά ένα εμπόδιο σε μια πιθανή μετεκλογική τους συνεργασία με τον Μητσοτακη με στελέχη του  να λένε πως αποδεικνύεται ότι οι σοσιαλιστές δεν μπορούν να συζητούν τελικά με το Μητσοτάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ