ΔΕΥΤΕΡΑ, 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2026

Σκοποβολή σε Ελληνάκια. Τώρα που θα παρθούν και τα όπλα…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

26σσΟ: και το υπουργείο ΠΡΟΠΟ εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό. Γιατί μέχρι τώρα έχω την αίσθηση ότι παίζει απλώς κρυφτό;
“Ανθρωποκυνηγητό” έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό και σύλληψη του αγνώστου με το μαύρο τζιπ που πυροβολεί «τυφλά», τραυματίζοντας ανυποψίαστους πολίτες. Τελευταίο του θύμα μία 47χρονη γυναίκα η οποία χθες το βράδυ δέχθηκε πυροβολισμό στην κοιλιακή χώρα την ώρα που περπατούσε στη συμβολή των οδών Χειμάρας και Βορείου Ηπείρου στον Κολωνό. Η γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Από το βράδυ της Δευτέρας έως σήμερα έχουν τραυματιστεί συνολικά τρεις άνθρωποι σε χωριστά περιστατικά στο Βοτανικό, το Μοσχάτο και χθες στον Κολωνό. (τρωκτικό)

Για τις αιτίες; Αυτές είναι γνωστές. Ο σωβινισμός, η ταξική αδικία, ο υπερπατριωτισμός εκτός από απανωτές στύσεις στα μισάνθρωπα κτήνη φαίνεται ότι γεννά και την ανάγκη για νέες αθλητικές δραστηριότητες. π.χ. σκοποβολή σε κινούμενο στόχο. ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *