25/09/2021

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αθήνα – ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

train_lefko_velosΑλλαγές έχουν τεθεί σε ισχύ, όπως κάθε χρόνο, στο πρόγραμμα λειτουργίαςτων μέσων μαζικής μεταφοράς την περίοδο των εορτών έως και την ημέρα των Φώτων.


Σήμερα και αύριο -25 και 26 Δεκεμβρίου- καθώς και την 1η και στις 6 Ιανουαρίου θα ισχύσει το πρόγραμμα της Κυριακής και των αργιών για τα δρομολόγια των μπλε λεωφορείων και των τρόλεϊ, ενώ την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου το τελευταίο δρομολόγιο θα πραγματοποιηθεί στις 10 το βράδυ.
Ειδικά δρομολόγια ισχύσουν στην γραμμή του ΗΣΑΠ έως και τις 6 Ιανουαρίου, ενώ το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς τα τελευταία δρομολόγια θα ξεκινήσουν από τις 22:00.
Ειδικά δρομολόγια ισχύουν επίσης σε ΜΕΤΡΟ και ΤΡΑΜ έως και τις 4 Ιανουαρίου. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, τα τελευταία δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν στις 10 το βράδυ.
Συγκεκριμένα δρομολόγια του Προαστιακού της Αθήνας έχει αναστείλει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για σήμερα Χριστούγεννα, αύριο 26 Δεκεμβρίου καθώς και για την Πρωτοχρονιά. Επίσης αναστέλλονται δρομολόγια τραίνων μεταξύ Αθήνας – Θεσσαλονίκης και σε όλη την Ελλάδα.
Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αναζητούν οι επιβάτες στον τηλεφωνικό αριθμό 14511.
Πηγή:ΕΡΤ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ