Συγκλονιστικό: Ο Μητσοτάκης έχασε τον μετανοημένο ψηφοφόρο του!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 9579Κυριακο,ο άνθρωπος ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε και ΣΥΡΙΖΑ θα ξαναψηφίσει!!!Πρέπει να σ’εχει πιάσει απελπισία μαύρη και σκοτεινή και σένα και την “ομάδα αληθείας”για να κάνετε τέτοια ξεφτιλίκια !!!»

Σχολιάζοντας δημοσίευμα της Αυγής ο Παύλος Πολάκης, σχετικά με τα νέα fake news της ΝΔ, επιτέθηκε με σφοδρότητα στον Κυριάκο Μητσοτάκη κάνοντας λόγο για νέα “ξεφτιλίκια”! Το δημοσίευμα αναφέρειτο πως «κατά την προχθεσινή επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Στοά Εμπόρων, δημοσιοποίησε πως “στις συζητήσεις που είχε ο πρόεδρος της Ν.Δ. με τους απασχολούμενους στις κοινωνικές επιχειρήσεις δεν έλειψαν και οι αναφορές σε πολιτικές προτιμήσεις. Μάλιστα ένας από αυτούς του είπε ‘εγώ ψήφιζα ανέκαθεν ΣΥΡΙΖΑ, όμως αυτή τη φορά θα στηρίξω εσάς’».

Σύμφωνα όμως με την εφημερίδα ο συγκεκριμένος πολίτης, «εξακολουθεί να είναι ψηφοφόρος – υποστηρικτής του ΣΥΡΙΖΑ και διαβεβαιώνει πως ουδέποτε είπε κάτι τέτοιο στον Κυριάκο Μητσοτάκη! Εξέφρασε δε και την έντονη δυσφορία του για την παραποίηση της συζήτησής του με τον πρόεδρο της Ν.Δ…»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ