Συνεχίζεται η απόπειρα συγκάλυψης της δολοφονίας των παιδιών. Το Mega έβγαλε πόρισμα!

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα μέσα που λυμαίνονται τους διάυλους ενημέρωσης με κορυφή το Mega, συνεχίζουν την προσπάθεια συγκάλυψης της δολοφονίας των παιδιών στην Ορεστιάδα. Με έναν πρωτοφανή συλλογισμό, οι παρουσιαστές της πρωϊνής εκπομπής, Καμπουράκης (DVD man) – Οικονομέας (I love Korkolis), κατέληξαν στην εκδοχή του ατυχήματος. Βασικό τους επιχείρημα ότι ο ανελκυστήρας δεν είχε μπαταρία ούτως ώστε ο θάλαμος να κινηθεί σε όροφο για να μπορούν τα παιδιά να απεγκλωβισθούν. Επικαλούμενοι βεβαίως και αόριστες – αόρατες μαρτυρίες, ότι τα συγκεκριμένα παιδιά έπαιζαν σε αυτή την οικοδομή!
Κύριοι είτε είστε βαλτοί είτε ηλίθιοι. Με την ίδια λογική, απαντήστε στα ακόλουθα ερωτήματα που αυτοδικαίως γεννιώνται:
1. Αφού τόσοι μάρτυρες (ανώνυμοι πάντα) έβλεπαν τα παιδιά να μπαινοβγαίνουν στην οικοδομή, γιατί δε σκέφτηκε κανένας να ψάξει; Όταν την ίδια υπόθεση τη γνώριζε μέχρι και ο τελευταίος πολίτης στην Ελλάδα;
2. ΠΩΣ κλείστηκαν τα παιδιά στον ανελκυστήρα; Δηλαδή τότε υπήρχε μπαταρία και μετά “εξαφανίστηκε”;
Την ίδια μεθοδολογία ακριβώς χρησιμοποιούσε και ο Ντιτρού για να εξοντώσει τα θύματα του. Στο Βέλγιο όμως, εκατομμύρια κόσμου βγήκε στους δρόμους και απαίτησε την διαλεύκανση της υπόθεσης και την παραδειγματική τιμωρία. Το ίδιο πρέπει να γίνει και εδώ. Και θα γίνει.
Η ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ τους αθλιότητα, δεν θα περάσει και η πολιτεία πρέπει να σταματήσει να προμηθεύει αθώα θύματα από την ατέλειωτη δεξαμενή παιδιών κατωτέρου Θεού. Οι αποκαλύψεις έχονται σα χιονοστιβάδα και πλέον είναι θέμα χρόνου να σπάσει το απόστημα.
Διαβάστε και τις τρομερές αποκαλύψεις του antinews.gr για το εμπόριο οργάνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ