Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αποκαλυψη από την Εστία: Εγκαταλείπουν τους αλβανούς οι Γερμανοί;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η λατρεία των Κοσσοβάρων στους Γερμανούς, δεν κρύβεται. Μέχρι και το Χίτλερ ανέστησαν.
Το Κόσοβο είναι το μοναδικό μέρος στον πλανήτη εκτός από τις ισλαμικές χώρες, που μπορεί κάποιος άνετα να κυκλοφορήσει ντυμένος σαν Χίτλερ και να χαιρετά ναζιστικά.

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον άρθρο έχει η σημερινή Εστία. Σύμφωνα με το άρθρο, η Μέρκελ έρχεται στην Αθήνα για να πιέσει τον Αλέξη Τσίπρα να επισπεύσει την συμφωνία των Πρεσπών διότι θέλει να παρεμποδίσει τον αλβανικό εθνικισμό και την ενδεχόμενη αλλαγή συνόρων. Το δεύτερο σκέλος βέβαια το έχουμε γράψει εμείς αρκετές φορές. Ότι είναι θέμα χρόνου τα Σκόπια να μετατραπούν σε ανατολική Αλβανία. Γι’ αυτό οι σκοπιανοί θα έπρεπε να είναι πολύ πιο διαλλακτικοί και να αφήσουν τον ψευτομακεδονισμό προκειμένου να επιβιώσουν. Γιατί μόνο με την βοήθεια και την προστασία της Ελλάδος θα μπορέσουν να επιβιώσουν. Η αποκάλυψη όμως της Εστίας, εάν ισχύει, είναι κοσμογονική. Διότι οι Γερμανοί ήταν εκείνοι που όχι μόνο διαμέλισαν την Γιουγκοσλαβία, αλλά ευθύνονται αποκλειστικά για το χάος και την απόσχιση του Κοσσυφοπεδίου που απογείωσε τον αλβανικό εθνικισμό.

Όλη η μεθόδευση για το Κοσσυφοπέδιο ήταν γερμανικής έμπνευσης, και άνοιξε την πόρτα του φρενοκομείου στα Βαλκάνια όχι μόνο για αλλαγή συνόρων αλλά και για την γιγάντωση του αλβανικού εθνικισμού. Γι’ αυτό το άρθρο της Εστίας έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Η Μέρκελ, δηλαδή η Γερμανία, προσπαθεί να ανακόψει τον αλβανικό εθνικισμό που η ίδια δημιούργησε και απογείωσε. Μέσα από την γενοκτονία των σέρβων του Κοσσυφοπεδίου.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον.

img 9634

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ