ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣΕ. Ηχηρή πατριωτική απάντηση του Πάνου Καμμένου στον Τσαβούσογλου: Δεν σας φοβάται κανείς πια. @panoskammenos

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

97C166F3-AF8D-4574-9065-3DC01E25F74EΣε πρώτο πρόσωπο απάντησε στον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας,Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος μετά τις προχθεσινές πρωτοχρονιάτικες – απειλητικές δηλώσεις του.
Σημειώνεται ότι ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο«κακομαθημένο παιδί» το οποίο μπορεί να προκαλέσει… «ατύχημα».
Ο Πάνος Καμμένος έγραψε  στο twitter:
«Κ. Τσαβούσογλου σας ευχαριστώ για τις πρωτοχρονιάτικες απειλητικές σας δηλώσεις. Είναι το δώρο ότι κάνω καλά τη δουλειά μου, θα συνεχίσει η Ελλάδα το έργο αυτό επιδιώκοντας την Ειρήνη, υπερασπιζόμενη την Κυριαρχία της και χτίζοντας ισχυρές συμμαχίες. Δεν σας φοβάται κανείς πια»
https://twitter.com/PanosKammenos/status/1080574872391168008?s=20

Ο Τσαβούσογλου ρίχνει λάδι στη φωτιά

«Προειδοποιούμε την Ελλάδα: έχετε ένα κακομαθημένο παιδί, τον υπουργό Αμυνας. Λέτε είναι «το κακομαθημένο παιδί μας».
Προσέξτε το κακομαθημένο σας παιδί διαφορετικά θα μπορούσε να προκληθεί ένα ατύχημα, το υπενθυμίζουμε, Αυτό είναι ουσιαστικά μια εξαιρετικά φιλική προειδοποίηση», υποστήριξε ο Μ. Τσαβούσογλου, απαντώντας στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Πάνου Καμμένου, όπου ο υπουργός Εθνικής Αμυνας έκανε μεταξύ άλλων αναφορά στις κλιμακούμενες προκλήσεις της Τουρκίας και στις δυνάμεις κατοχής στην Κύπρο.
Ο Μ. Τσαβούσογλου συνέχισε τις προκλήσεις, με αναφορές στο Αιγαίο.
«Πρέπει να συνεχίσουμε την προάσπιση των συμφερόντων μας στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο. Έτσι κάναμε την επέμβαση στην Κύπρο. Σήμερα υπενθυμίζουμε τις αποφάσεις που ελήφθησαν από την Εθνοσυνέλευση για τις εντάσεις στο Αιγαίο.
Θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο όταν λαμβάνονται αρνητικές αποφάσεις και αυτό περιλαμβάνει τις δυνάμεις του ναυτικού. Από τη μια έχουμε το ναυτικό και από την άλλη τους θεσμούς για να επιδεικνύουμε την ισχύ μας».
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ