Θέλουν να ξεπλύνουν το ΠΑΣΟΚ μέσω Πρεσπών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 9665

Υπάρχει ένα περιβάλλον στο Μαξίμου, που βιάζεται να ξεφορτωθεί τον Καμμένο για να έρθει κοντά με το ΠΑΣΟΚ. Εξ ου και η πρεμούρα να εισηγούνται στον Αλέξη Τσίπρα την ταχύτατη έλευση της συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή, για να τελειώνουν μια ώρα αρχύτερα με τον κυβερνητικό τους εταίρο. Ποιοι είναι όμως αυτοί που θέλουν να μολύνουν τον Αλέξη Τσίπρα με τον ιό του ΠΑΣΟΚ; Και για ποιο λόγο θέλουν να το κάνουν; Δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι θα καταστρέψουν έναν πολιτικό που έχει μπροστά του 30 χρόνια πρωταγωνιστικού πολιτικού ρόλου;

Αυτό το περιβάλλον λοιπόν, είναι το περιβάλλον που υπήρχε σε κάθε κυβέρνηση των τελευταίων 40 χρονών. Είναι το περιβάλλον που δεν κυβερνά για την πατρίδα, αλλά προσπαθεί απεγνωσμένα να κάνει μπίζνες, εκμεταλλευόμενο την εξουσία. Αυτό το είδαμε περίτρανα κυρίως στις κυβερνήσεις Κώστα Σημίτη και Γιώργου Παπανδρέου.

Γνωρίζει λοιπόν αυτό το νοσηρό περιβάλλον ότι με τον Πάνο Καμμένο στην κυβέρνηση, business δεν μπορούν να γίνουν. Ενώ με το θρυλικό ΠΑ.ΣΟ.Κ. και την τεχνογνωσία του, αρκούν τρία χρόνια κυβέρνησης για να φύγουν όλοι εκατομμυριούχοι.

Είναι αυτό το νοσηρό περιβάλλον που δεν κατάλαβε ότι ο Αλέξης Τσίπρας ψηφίστηκε ακριβώς για να γκρεμίσει το νοσηρό σύστημα ΠΑΣΟΚ. Και όχι για να γίνει ο ίδιος νοσηρό σύστημα ΠΑΣΟΚ. Και όσοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις Πρέσπες για αυτόν το σκοπό, δεν διαφέρουν από τον Τσουκάτο, τον Μαντέλη, τον Κώστα Σημίτη, που ακόμα και την εθνική τραγωδία των Ιμίων την χρησιμοποίησαν για το μεγαλύτερο πλιάτσικο που γνώρισε η Ελλάδα ως κράτος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ