Χάκερ υπέκλεψαν ντοκουμέντα της έρευνας για την 11η Σεπτεμβρίου και απειλούν να τα δώσουν στην δημοσιότητα εάν δεν πάρουν λεφτά!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

image 1088

Φημολογείται ότι τα έγγραφα θα περιλαμβάνουν αποδείξεις για τον ρόλο της Σαουδικης Αραβίας στην τρομοκρατική επίθεση αλλά και για τις σχέσεις Σαουδαράβων τρομοκρατών με κορυφαίο αμερικανό λειτουργό της δικαιοσύνης που σήμερα βρίσκεται επικεφαλής μεγάλης έρευνας.
Αν δεν πληρωθούν, απειλούν να αποκαλύψουν την «αλήθεια» για τις τρομοκρατικές επιθέσεις

Οι απειλές τους και μόνο ήδη προκαλούν μεγάλη ανησυχία στις ΗΠΑ. Ο λόγος για μια ομάδα χάκερ, που είναι γνωστή με την ονομασία «Dark Overlord», οι οποίοι απειλούν ότι προτίθενται το επόμενο χρονικό διάστημα να δημοσιεύσουν κλεμμένα έγγραφα που αφορούν τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στη Νέα Υόρκη! Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν, μάλιστα, η συγκεκριμένη διαρροή απόρρητων ντοκουμέντων θα καταγραφεί ως μία από τις πιο σημαντικές στην Ιστορία και δεν θα την πραγματοποιήσουν μόνο εάν οι Αρχές ικανοποιήσουν το αίτημά τους για την καταβολή λύτρων. 

Η εν λόγω ομάδα κυβερνοπειρατών είναι εκείνη που είχε αφήσει να διαρρεύσει μία ολόκληρη σεζόν της σειράς «Orange is the New Black» του Netflix, προτού κυκλοφορήσει, και είχε διαπράξει κυβερνοεπίθεση μεγάλης κλίμακας σε κλινική πλαστικής χειρουργικής στο Λονδίνο. Ωστόσο, αυτή τη φορά ετοιμάζονται για το «μεγάλο χτύπημα»!

Ολα στη φόρα

Οπως λένε, τα έγγραφα αποτελούν «την αλήθεια» για τις τρομοκρατικές επιθέσεις, ωστόσο, τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή, αρνούνται να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο των αρχείων. «Αυτό που θα δημοσιοποιήσουμε είναι η αλήθεια. Η αλήθεια για ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα περιστατικά στην πιο πρόσφατη Ιστορία της ανθρωπότητας, που έχει καλυφθεί από ένα πέπλο μυστηρίου, χωρίς πολλές απαντήσεις. Προσφέρουμε στον κόσμο, αποκλειστικά από εμάς, την αλήθεια» αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους. 
Οι χάκερ θα «ανεβάσουν» στο διαδίκτυο προς πώληση για μικρό χρονικό διάστημα τα έγγραφα, ενώ λέγεται ότι έχουν επικοινωνήσει τόσο με τρομοκρατικές ομάδες όσο και με τις κυβερνήσεις της Κίνας και της Ρωσίας.
Τον Απρίλιο του 2018, η διεθνής ασφαλιστική εταιρία Hiscox είχε χακαριστεί. Η ομάδα «Dark Overlord» ανέλαβε την ευθύνη και ανέφερε ότι μέσω αυτής της διείσδυσης κατάφερε να αποκτήσει περισσότερα από 18.000 αποκλειστικά έγγραφα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ