9/05/2021

Μιλέσκι: Ο Ζαέφ διχοτομεί τα Σκόπια προς όφελος των Αλβανών! Σοβαρότατες αποκαλύψεις για την ομοσπονδοποίηση που πήραν οι Αλβανοί με αντάλλαγμα τις Πρέσπες…


Θέμα χρόνου πλέον ο ακρωτηριασμός του κρατιδίου και η προσάρτηση του ανατολικού κομματιού στην Αλβανία.
Ιανουάριος 8, 2019. 21:36

Ο ‘αντιφωνητής’ Ρόμπερτ Μιλέσκι σε ανάλυσή του σημειώνει ότι η συμφωνία για το περιεχόμενο του Συντάγματος μεταξύ του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ και του επικεφαλής του κόμματος της «Συμμαχίας για τους Αλβανούς» που επιτεύχθηκε σήμερα,  είναι η αρχή της ομοσπονδιακής οργάνωσης της «Μακεδονίας», γράφει το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων.


«Αυτό που ζήτησε και έλαβε ο Σέλα,  είναι η εξίσωση του ‘μακεδονικού’ με τον αλβανικό λαό στο προοίμιο, που είναι το πρώτο βήμα προς μια Ομοσπονδία ή δημιουργία Καντονίων, διότι αν δεν συμμετείχε εξίσου στη δημιουργία της ‘Βόρειας Μακεδονίας’ δεν θα είχε μετά κανένα δικαίωμα ως καντόνι», είπε ο Μιλέσκι.


Πρόσθεσε ότι ο λαός κοιμάται και δεν βλέπει τι γίνεται τριγύρω του, «μέχρι να μας στριμώξουν και θα χτυπάμε τα κεφάλια μας, αλλά τότε θα είναι πολύ αργά».


Ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ, σήμερα συμφώνησε σε μερικά από τα αιτήματα του Ζιγιαντίν Σέλα σχετικά με τα δικαιώματα και το καθεστώς που θα διέπει τους Αλβανούς στη ‘Βόρεια Μακεδονία’, όπως αναφέρεται.

expres.mk

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ