Γιάννης Βαρδής: Το συγκινητικό μήνυμα για τον πατέρα του του Αγίου Αντωνίου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

43d76158-6e7f-43c4-929d-460c10ec18f3Σήμερα είναι του Αγίου Αντωνίου και ο Γιάννης Βαρδής δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί στον πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, ακόμα και αν εκείνος δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.
Η τραγική ειρωνεία, μάλιστα είναι, πως ο δημοφιλής τραγουδιστής, έφυγε, πέντε χρόνια πριν, ανήμερα της ονοματικής τους εορτής.
Ο Γιάννης Βαρδής, δεν τον ξεχνά και πολλές φορές μέσα από τα social media κάνει κοινοποιήσεις αφιερωμένες σε εκείνον. Έτσι και σήμερα έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram και έγραψε μερικά λόγια για τον πατέρα του:
 
https://www.instagram.com/p/BsuNRA-HkKn/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=12ouddieq271h
 
«Χρόνια πολλά μπαμπά μου. Λείπεις πολύ. Λείπει το γέλιο σου η φωνή σου, η άποψη σου το τσαγανό σου, οι μουσικές σου, η παρέα σου! Κάθε μέρα αντιλαμβάνομαι πόσο γεμάτος ήσουν σαν καλλιτέχνης και σαν άνθρωπος. Κάθε μέρα σε θαυμάζω και περισσότερο. Σε ευχαριστώ για ότι μου έμαθες για ότι μου χάρισες. Σε ευχαριστώ που έζησα δίπλα σου και έμαθα να ξεχωρίζω καταστάσεις και ανθρώπους. Ήσουν και θα είσαι αναντικατάστατος, ο ένας, ο μοναδικός!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ