18/04/2021

"Δεν είδαμε να κυνηγάνε τον Άλεξ"

Array

Για να μην ξεχνιόμαστε, υπάρχουν και άλλα παιδιά των οποίων το αίμα ζητάει εκδίκηση. Εκεί όμως τα συμφέροντα είναι μεγάλα και το τζίρος της εκμετάλλευσης ανηλίκων τεράστιος. Το ίδιο και της πρέζας που εξοντώνει παιδιά καθημερινά.

CEACCEBBCEB5CEBE
Καταρρέει όσο περνάει ο καιρός η κατάθεση-ομολογία των ανήλικων ότι κυνήγησαν τον Άλεξ στην Βέροια, του έβαλαν τρικλοποδιά και τον σκότωσαν.
Οι δύο συναθλητές στο σύλλογο μπάσκετ του αγνοούμενου Αλεξ Μεσχισβίλι που κατέθεσαν χθες στο Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων της Θεσσαλονίκης επιβεβαίωσαν για μία ακόμη φορά ότι το βράδυ της 3ης Φεβρουαρίου του 2006 δεν…

είδαν ούτε υπέπεσε στην αντίληψή τους ότι το παιδί κυνηγήθηκε στην πλατεία της Εληάς από τους ανήλικους κατηγορουμένους, όπως διατείνεται το κατηγορητήριο. Τα παιδιά αυτά ήταν στο παγκάκι της πλατείας και δεν είδαν τίποτα.
Επίσης, κατέθεσε 15χρονος μαθητής ο οποίος περιέγραψε ότι στις 18.40 το βράδυ της 3ης Φεβρουαρίου δέχτηκε επίθεση από έναν μελαχρινό με αραιό μαλλί, ο οποίος τον έπιασε από την πλάτη και του έβαλε ένα μαχαίρι στο λαιμό λέγοντάς του: «Κάνε ησυχία, βλέπεις τι κρατώ, έλα μαζί μου». Ο νεαρός τον απώθησε και ο παράξενος τύπος εξαφανίστηκε.

troktiko

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ