ΣΣΟΚΚΚ Τα νερά του ποταμού Πηνειού μετατράπηκαν σε αίμα λόγω της αύξησης του βασικού μισθού σύμφωνα με τον Νικο Ρογκάκο στα #FAKEnews του ΑΝΤ1

Τα νερά του ποταμού Πηνειού μετατράπηκαν σε αίμα και Σκοτείνιασε η γη της Μακεδονίας από τα σμήνη των ακρίδων λόγω της αύξησης του βασικού μισθού σύμφωνα με τον Νικο Ρογκάκο στα #FAKEnews του ΑΝΤ1
https://www.dailymotion.com/video/x71gq3y

a247d7ec-77bd-4346-b334-ef813653115bΟι επιχειρηματίες εκτιμούν ότι, αν δεν μειωθούν οι φόροι, δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις νέες μισθολογικές υποχρεώσεις τους από την αύξηση του κατώτατου μισθού κατά 11% στα 650 ευρώ και αυτό θα οδηγήσει σε κύμα απολύσεων και “μαύρης” εργασίας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Σχεδόν το σύνολο της αγοράς μπορεί να βλέπει θετικά την αύξηση του κατώτατου μισθού, αλλά κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς το επιπρόσθετο μισθολογικό κόστος είναι μεγάλο, ανάλογα με το μέγεθος της κάθε επιχείρησης, σημείωσε ο Νίκος Ρογκάκος.
Όπως είπε, για τα καταλύματα και την εστίαση η επιβάρυνση θα είναι 4,6%, ενώ για τη μεταποίηση, το χονδρικό και το λιανικό επόριο θα είναι 3,7%. Για επιχειρήσεις που απασχολούν έως 9 άτομα η αύξηση του κόστους θα είναι 4,7%, ενώ για τις επιχειρήσεις με περισσότερους από 50 εργαζόμενους θα είναι 1%.
Για τον έγγαμο χωρίς προϋπηρεσία, ο κατώτατος μισθός θα αυξηθεί στα 715 ευρώ. Για τον άγαμο με μία τριετία, θα αυξηθεί στα 714 ευρώ, με δύο τριετίες στα 780 ευρώ και με τρεις τριετίες στα 845 ευρώ. Για έγγαμο με μία τριετία, ο κατώτατος μισθός αυξάνεται στα 780 ευρώ, με δύο τριετίες στα 845 ευρώ και με τρεις τριετίες στα 910 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ