Θα τρελαθούμε εντελως. Σέρβιρε στους κριτές του Masterchef μπέργκερ με ανανά.

27fb946b-5503-4904-8110-70be0f3e7a56Με ένα μπέργκερ διεκδίκησε την είσοδό του στο MasterChef ο Φρανσίσκο Περέιρα. Ο 32χρονος από τη Μοζαμβίκη ήρθε στην Ελλάδα το 2008 και όπως τόνισε χαρακτηριστικά «μαζί με την κρίση ήρθα κι εγώ». Είχε πάρει υποτροφία για το Πολεμικό Ναυτικό, ολοκλήρωσε τις σπουδές του και γύρισε στην πατρίδα του, όμως, επέστρεψε στην Ελλάδα γιατί «είχα αφήσει μια εκκρεμότητα που λέγεται Φαίη, η γυναίκα μου».

 
https://youtu.be/ZTjWt_LhOCA
Ο Φρανσίσκο ασχολείται έξι χρόνια με τη μαγειρική και όνειρό του είναι να δουλέψει σε μια επαγγελματική κουζίνα. Στους κριτές παρουσίασε ένα μπέργκερ, το οποίο όμως, τους δίχασε. Ο Πάνος Ιωαννίδης βρήκε λάθος στοιχεία μέσα στο πιάτο και είπε “όχι”, ωστόσο, Κοντιζάς και Κουτσόπουλος του έδωσαν τα δύο πολυπόθητα “ναι” και πέρασε στην επόμενη φάση.
 
Μία από τις ωραίες στιγμές ήταν όταν ο Πάνος Ιωαννίδης του μίλησε σουαχίλι, με τον διαγωνιζόμενο όμως, να μην καταλαβαίνει τι του είπε. Ο γνωστός σεφ αποκάλυψε στο τέλος στους άλλους δύο κριτές πως αυτό που είπε ήταν ότι «αργότερα θα μπεις στο σπίτι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ