ΣΑΒΒΑΤΟ, 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

ΚΛΑΜΑ! Πολιτικός του Σαλβινί κατά των «σταλινικών εμβολιασμών» εισήχθη στο νοσοκομείο με….ανεμοβλογιά

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

897CBB9F-6F7A-417C-B591-597BD6D77C60Ένα υψηλόβαθμο στέλεχος του κόμματος League του Ματτέο Σαλβίνι, το οποίο είναι κατά των εμβολιασμών σε σημείο να κατηγορεί την προηγούμενη κυβερνηση ως «σταλινική» , νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο αφού κόλλησε ανεμευλογιά.

Ο Massimiliano Fedriga, πρόεδρος της βορειοανατολικής περιοχής Fruili-Venezia Giulia, ανακοίνωσε ότι πέρασε τέσσερις ημέρες σε ιατρική μονάδα υψηλής παρακολούθησης μετά τη διάγνωση του ιού την περασμένη εβδομάδα.

“Είμαι καλά, είμαι στο σπίτι κι αναρρώνει και ευχαριστώ όλους”, έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα μετά το εξιτήριο.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως επικεφαλής της κοινοβουλευτικής οκτάδα στο ιταλικό κοινοβούλιο, ο κ. Fedriga είχε υποστηρίξει ότι οι γονείς δεν πρέπει να «εξαναγκάζονται» να εμβολιάζουν τα παιδιά τους.

netakias.com ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *