Αδυνατισμένος και πιο μάχιμος από ποτέ ο Πανος Καμμενος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑΣΑΝΑΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

 

 

«Ξεκίνησε η διαδικασία της προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση του διαγωνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών για τις βίζες. Χαίρομαι ιδιαίτερα που ανέλαβε η Εισαγγελία τη συγκεκριμένη υπόθεση, έχοντας εμπειρία στα θέματα της διαφθοράς και τα μέσα προκειμένου να ανοίξουν όλες εκείνες οι πτυχές της υπόθεσης που πιστεύω ότι είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και ποινικά και πολιτικά και εθνικά.

 

Δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω, η κατάθεση ήταν απλώς η αρχή. Αρκετά από τα στοιχεία τα οποία είχαν δοθεί και στη Βουλή δόθηκαν και εδώ. Υπάρχουν περαιτέρω στοιχεία τα οποία θα διερευνήσει η Εισαγγελία Διαφθοράς και θα συνδράμουμε με όση δύναμη έχουμε και ό,τι στοιχεία υπάρχουν στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης». 

 

ΕΡ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: Τα προσκομίσατε εσείς κ. Υπουργέ;

 

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Ναι, τα προσκόμισα εγώ. Υπήρχαν στη δικογραφία κάποια στοιχεία, γι’ αυτό εξάλλου ήρθε και η υπόθεση στην Εισαγγελία Διαφθοράς, διότι κρίθηκε ότι είναι μία υπόθεση ιδιαίτερου ενδιαφέροντος. 

 

ΕΡ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: Κατονομάστηκαν πρόσωπα; Αυτή η δικογραφία μπορεί να πάει στη Βουλή;

 

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Οι υποθέσεις που πηγαίνουν συνήθως στη Βουλή, πηγαίνουν προκειμένου να υπάρχει συγκάλυψη των πραγματικών αδικημάτων. Αυτό που πιστεύω ότι θα γίνει είναι η διερεύνηση να αρχίσει από εκείνα τα υπηρεσιακά στελέχη τα οποία διέπραξαν αυτές τις πράξεις και από τη στιγμή πουθα διερευνηθεί όλη η υπόθεση, αν στο τέλος προκύψουν πολιτικές ευθύνες τότε θα πάει προς τα εκεί. Η μέθοδος να πάμε μία υπόθεση η οποία είναι καθαρά ποινική, να τη χαρακτηρίσουμε πολιτική,προκειμένου να περάσει από την κολυμβήθρα της Βουλής, είναι μία μέθοδος που γνωρίζω πολύ καλά πώς γίνεται και θα την αποφύγω.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ