Πληρώνει 25 εκατ δολάρια στα θύματα του και τη βγάζει λάδι ο Γουάινσταϊν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο σαδιστής κολλητός της Κλίντον, Αμερικανός παραγωγός Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, ήρθε σε διακανονισμό με τις γυναίκες που κακοποίησε και θα πληρώσει 25 εκατομμύρια δολάρια για να μη δικαστεί.

Ο Γουάινσταϊν κατηγορείται για δεκάδες σεξουαλικές επιθέσεις σε γυναίκες του Χόλιγουντ, η γνωστοποίηση των οποίων είχε προκαλέσει ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης αλλά και αγώνα για τα δικαιώματα των γυναικών με την ονομασία «MeToo».

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν οι New York Times, ο παραγωγός ήρθε σε συμφωνία με τις περίπου 30 ηθοποιούς και πρώην υπαλλήλους του παραγωγού που τον έχουν μηνύσει, ώστε να μην προχωρήσουν σε δίκη αλλά να λήξει η υπόθεση εδώ. Τα θύματα θα λαβουν συνολικά 25 εκατ. δολάρια, τα οποία θα κατατεθούν από εταιρίες ασφάλειας της Weinstein Company, που ανήκει στον Γουάινσταϊν, κι έτσι ο ίδιος ο παραγωγός δεν θα πληρώσει κανένα από τα θύματά του. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Γουάινσταϊν δεν θα δικαστεί ποτέ για όσα έχει κάνει σε τόσες γυναίκες και δεν θα πρέπει να παραδεχτεί όσα έχει κάνει.

Ο διακανονισμός θα πρέπει να γίνει δεκτός από το δικαστήριο και να υπογραφεί από όλες τις πλευρές, ώστε να οριστικοποιηθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ