Στον Δήμο Λάρνακας υπάρχει δρόμος με όνομα «οδός Γκρίζων Λύκων»!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, στη Λαρνακα της Κύπρου υπάρχει δρόμος με το όνομα οδος BOZ KURT Γκρίζων Λύκων. Η ονοματοδοσία του δρόμου πρέπει να έγινε πριν την εισβολή όμως κανένας δεν ασχολήθηκε για την αλλαγή.

Πριν από λίγες ημέρες η Αρμενική Εθνική Επιτροπή Κύπρου κατέθεσε αίτημα στο δημαρχείο Λάρνακας για την μετονομασία της οδού, στομοποιο αναφέρονται και οι λόγοι που πρέπει να γίνει άμεσα η μετονομασία του δρόμου ενώ ο αντιδήμαρχος υποσχέθηκε ότι το ζήτημα θα εξεταστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο το ταχύτερο.

353353A1 951F 4F30 B6D0 9E605A39EE6D
Ανάρτηση στο facebook από: Aram Manougian Agoump)

83D9351D 1FA3 4D13 AD78 AF56D4E1B600

Όπως αναφέρει η Αρμενική Εθνική Επιτροπή Κύπρου και σύμφωνα με το pontos-news.gr θα παρακολουθεί στενά τη διαδικασία και θα ενημερώνει την κοινότητα με την εξέλιξή της.

Οι «Γκρίζοι Λύκοι» αποτελούν ένοπλη και ιδιαίτερα βίαιη πτέρυγα του Κόμματος Εθνικιστικών Κινήσεων (MHP), που είναι… συνεταιράκι του AKP του Ταγίπ Ερντογάν και ο δήμος Λάρνακας οφείλει όχι μόνο να εξετάσει άμεσα το αίτημα της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής Κύπρου, αλλά να μετονομάσει τον δρόμο που μετά από τη δημοσιοποίηση του θέματος αποτελεί και αίτημα όλου του ελληνισμού.

Να πούμε ότι πρόσφατα Γερμανία και Γαλλία απαγόρευσαν τη δράση του υπερεθνικιστικού κινήματος στα εδάφη τους, χαρακτηρίζοντας το ως διασπορέα «εθνικιστικών και ακροδεξιών ιδεών».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ