Άρης Βελουχιώτης που έφυγε σαν σήμερα: Η αθάνατη ελληνική φυλή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ό,τι συμφέρει το λαό πρέπει να συμφέρει και το Κόμμα. Με αυτή τη βάση δεν θα είμαστε ποτέ μπερδεμένοι~ Άρης Βελουχιώτης. Έφυγε σαν σήμερα. Στις 16 Ιουνίου 1945 το κόμμα του τον αποκήρυξε και τον διέγραψε με δημοσίευμα του «Ριζοσπάστη», την ίδια ημέρα που ο ίδιος αποφάσισε να τερματίσει τη ζωή του, όταν βρέθηκε περικυκλωμένος από παραστρατιωτικές ομάδες και μονάδες του Στρατού στη Μεσούντα της Άρτας.

Επειδή πολύς λόγος γίνεται για τον Άρη Βελουχιώτη το τελευταίο χρονικό διάστημα, και μάλιστα η επίκληση του ονόματος του γίνεται με τρόπο απαράδεκτο και ελεεινό προκειμένου να εξομοιωθούν οι ευθύνες με την συμμορία παιδεραστών που αποκαλύπτεται, αντί άλλου σχολίου παραθέτουμε την ομιλία του στην Λαμία και το απόσπασμα της όπου αναφέρεται στην αθάνατη ελληνική φυλή.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η βασική μέθοδος της γερμανικής προπαγάνδας είναι η συστηματική συκοφάντηση όλων αυτών που πολέμησαν την Γερμανία. Κάθε ένας από τα βάθη της ιστορίας που αντιστάθηκε στους Γερμανούς, συκοφαντείται συστηματικά και μεθοδικά από το γερμανικό σύστημα προπαγάνδας με αποτέλεσμα να αμαυρώνεται το όνομα του στους αιώνες. Για παράδειγμα, ο σφαγέας του ρωσικού λαού, πράκτορας των Γερμανών Λένιν, ακόμα και σήμερα εμφανίζεται ως «επαναστάτης», σε αντίθεση με τον Στάλιν ο οποίος ισοπέδωσε τη Γερμανία, αλλά η γερμανική προπαγάνδα τον θέλει χειρότερο κι από τον Χίτλερ. Τον Βλαντ Ντρακουλ που έμεινε στην ιστορία ως… βρυκόλακας!
Τα παραδείγματα είναι άφθονα, αλλά η περίπτωση του Άρη Βελουχιώτη είναι χαρακτηριστική για το πως ένας άνθρωπος που αντιστάθηκε στους Γερμανούς, που μπαίνοντας στα χωριά δεν ξεχώριζε δεξιούς και αριστερούς, αλλά πατριώτες και προδότες, συκοφαντήθηκε βάναυσα ως «άπατρις και ανθέλληνας».

E21AE5AB 6A3B 417F B4CA 7F33B1506813
Ο Άρης Βελουχιώτης στην Λαμία

Η ομιλία του Άρη Βελουχιώτη στην Λαμία για την αθάνατη ελληνική φυλή

Η αθάνατη ελληνική φυλή.

Κάποτε η γωνιά αυτή της γης που πατάμε και λέγεται Ελλάδα ήτανε δοξασμένη κι ευτυχισμένη κι είχε ένα πολιτισμό, οπού επί 2 1/2 χιλιάδες χρόνια συνεχίζει να παραμένει και να θαυμάζεται απ’ όλο τον κόσμο. Κανένας σοφός η άσοφος δεν μπορεί μέχρι σήμερα να γράψει ούτε μια λέξη, αν δεν αναφερθεί στα έργα που άφησαν οι δημιουργοί αυτού του πολιτισμού, που λέγεται αρχαίος ελληνικός πολιτισμός.

Κάποτε, λοιπόν, η χώρα μας ήτανε δοξασμένη, μα αργότερα την υποδούλωσαν κι έχασε την παλιά της αυτή δόξα. Μα ύστερα από κάμποσα χρόνια η χώρα μας σηκώθηκε στο πόδι κι ύστερα από σκληρούς αγώνες ενάντια στη σκλαβιά, πάλι λευτερώθηκε.

Στην εποχή της σκλαβιάς πέρασε σκληρά, μαύρα χρόνια και πολλοί «έξυπνοι», αναμεσα στους οποίους και κάποιος Φαλμεράγιερ, ισχυρίστηκαν πως η ελληνική φυλή έσβησε κι ότι αυτή διασταυρώθηκε μ’ άλλες φυλές, που δεν έχουν τίποτα το κοινό με την αρχαία ελληνική φυλή.

AF176572 1E17 4E3E A656 12EAD2E87E8B

Άρης Βελουχιώτης -Χαρισματικός και αμφιλεγόμενος

Ηγετική και συνάμα τραγική μορφή της Εθνικής Αντίστασης κατά την περίοδο της γερμανοϊταλικής κατοχής, υποστράτηγος του ΕΛΑΣ και σημαίνον στέλεχος του κομμουνιστικού κινήματος στην Ελλάδα. Εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να διχάζει με τη δράση του. Για τους Αριστερούς είναι ο ήρωας, που ενσάρκωσε τα προδομένα οράματα της παράταξης και για τους Δεξιούς ένας βίαιος εγκληματίας και σφαγέας αθώων πολιτών.

Ο Αθανάσιος Κλάρας, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, γεννήθηκε στις 27 Αυγούστου 1905 στη Λαμία. Ο πατέρας του Δημήτριος ήταν δικηγόρος και η μητέρα του Αγλαΐα Ζέρβα καταγόταν από οικογένεια συμβολαιογράφου και πιθανώς να είχε μακρινή συγγένεια με τον Ναπολέοντα Ζέρβα, τον ορκισμένο εχθρό του κατά τη διάρκεια της Κατοχής. Ο αδελφός του ήταν ο διακεκριμένος δημοσιογράφος Μπάμπης Κλάρας (1910-1987).
Σε ηλικία 14 ετών αποβλήθηκε από το Γυμνάσιο λόγω κακής διαγωγής και γράφτηκε στην Αβερώφειο Γεωργική Σχολή της Λάρισας, από την οποία αποφοίτησε το 1922. Μετά από μία σύντομη καριέρα δημοσίου υπαλλήλου στη Δράμα και τα Τρίκαλα, κατέβηκε στην Αθήνα το 1924, οπότε και εντάχθηκε στην κομμουνιστική νεολαία και κατόπιν στο ΚΚΕ.
Το 1925 κλήθηκε να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία και λόγω των γνώσεών του έγινε δεκανέας Πυροβολικού. Μόλις έγινε γνωστή η κομμουνιστική του δράση καθαιρέθηκε και στάλθηκε σε μονάδα ανεπιθυμήτων στο Καλπάκι. Μετά την απόλυσή του αφοσιώθηκε ψυχή τε και σώματι στον αγώνα για τη διάδοση των αρχών του κομουνισμού με το ψευδώνυμο «Μιζέριας».
Φυλακίστηκε επανειλημμένα και εξορίστηκε πολλές φορές έως το 1940 για την πολιτική του δράση. Το 1936 καταδικάστηκε σε τετραετή φυλάκιση από τη δικτατορία Μεταξά για παράβαση το νόμου 117/36 «Περί μέτρων προς καταπολέμησιν του κομμουνισμού και των εκ τούτου συνεπειών». Τον Ιούλιο του 1939 αποφυλακίστηκε από τις φυλακές της Κερκυρας, αφού προηγουμένως είχε υπογράψει «δήλωση μετανοίας», αποκηρύσσοντας τον κομουνισμό και το ΚΚΕ, ενέργεια ατιμωτική για ένα κομμουνιστή, που θα τον ακολουθούσε σε όλη του τη ζωή.

BD1A399F BBBE 420A 95AB 897C6E04A669
Κατά τη διάρκεια του Ελληνοϊταλικού πολέμου υπηρέτησε στη Μακεδονία ως στρατιώτης του πυροβολικού στο 3ο Σύνταγμα. Μετά την κατάρρευση του μετώπου επέστρεψε στην Αθήνα.
Η αντιστασιακή δράση του άρχισε τον Μάιο του 1942, όταν συγκρότησε ομάδα από 15 άνδρες και άρχισε τον αγώνα από το χωριό Δομνίστα της Ευρυτανίας στις 7 Ιουνίου, όπου διακήρυξε πως ο αγώνας γίνεται και κατά των ντόπιων συνεργατών του κατακτητή. Την περίοδο εκείνη απέκτησε και το ψευδώνυμο Άρης Βελουχιώτης, από τον Άρη, τον θεό του πολέμου και το βουνό Βελούχι (Τυμφρηστός η επίσημη ονομασία του).
Με τις πρώτες του πράξεις έχει δημιουργήσει την εικόνα του σκληρού, μα δίκαιου τιμωρού των προδοτών, όπως έλεγε, του έθνους. Στις 9 Ιουνίου, επιτέθηκε με τους άνδρες του στο τσιφλίκι του Μαραθέα, στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού. Ο Μαραθέας είχε τη φήμη σκληρού τσιφλικά και συνεργάτη των Ιταλών. Σε πρόσφατη αναταραχή, που δημιουργήθηκε από τους κολίγους που δούλευαν για λογαριασμό του, κάλεσε τους ιταλούς φίλους του και σκότωσαν δέκα από αυτούς, χωρίς άλλη διαδικασία. Οι ένοπλοι αντάρτες σκότωσαν το Μαραθέα και πήραν τα παιδιά του ως ομήρους. Η πρωτοβουλία αυτή του Άρη που θεωρήθηκε από πολλούς ακραία, αντιμετωπίστηκε από τους κατοίκους της περιοχής μάλλον με θετικό τρόπο.
Στις 9 Σεπτεμβρίου 1942 το τμήμα του Άρη δίνει την πρώτη μάχη στη χαράδρα της Ρεκάς στην Γκιώνα κατά ιταλικού αποσπάσματος και στις 29 Οκτωβρίου αντιμετωπίζει με επιτυχία ένα ιταλικό λόχο στο Κρίκελο της Ευρυτανίας. Η φήμη του εδραιώθηκε μετά την ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοποτάμου (25-26 Νοεμβρίου 1942), η οποία πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία αντάρτικών ομάδων του ΕΛΑΣ υπό τον Βελουχιώτη και του ΕΔΕΣ υπό τον Ναπολέοντα Ζέρβα και άγγλων αξιωματικών. Ακολούθησε στις 18 Δεκεμβρίου 1942 η επιτυχία του κατά τη σύγκρουσή του με ιταλικό σύνταγμα στο Μικρό Χωριό Ευρυτανίας.
Μετά την επιτυχία που είχε η συνεργασία των αντάρτικων ομάδων στην ανατίναξη του Γοργοποτάμου, καταβλήθηκε προσπάθεια για την εδραίωση της συνεργασίας των αντιστασιακών οργανώσεων και ομάδων. Οι προσπάθειες αυτές δεν καρποφόρησαν και η αποτυχία επισφραγίστηκε ύστερα από μία άκαρπη συνάντηση του Βελουχιώτη με τον Ζέρβα και τον υπαρχηγό της Βρετανικής Αποστολής Κρις Γούντχαουζ στη Ροβελίστα της Ηπείρου τον Δεκέμβριο του 1942.
Η αποτυχία αυτή είχε ως επακόλουθο την ένταση μεταξύ των αντιστασιακών οργανώσεων και αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ των αντάρτικων ομάδων, αποκορύφωμα των οποίων ήταν η στυγνή σφαγή του συνταγματάρχη Δημητρίου Ψαρρού, συνιδρυτή της αντιστασιακής οργάνωσης (σοσιαλδημοκρατικών αντιλήψεων), ΕΚΚΑ (Εθνική και Κοινωνική Απελευθέρωση), από άνδρες του Βελουχιώτη στις 17 Απριλίου 1944 στο Κλήμα Φωκίδας. Για το έγκλημα αυτό θεωρήθηκε από πολλούς υπεύθυνος ο Άρης, αν και είναι βέβαιο ότι ο ίδιος προσωπικά δεν ήταν παρών στη δολοφονία.
Από τη Ρούμελη ο Βελουχιώτης στάλθηκε στην Πελοπόννησο και πολέμησε ως επικεφαλής του ΕΛΑΣ της περιοχής εναντίον των Γερμανών και των Ταγμάτων Ασφαλείας, που αποτελούσαν τις δυνάμεις ασφαλείας της κατοχικής κυβέρνησης Ράλλη. Ιδιαίτερα αιματηρές για τα Τάγματα Ασφαλείας ήταν οι συγκρούσεις που έγιναν σε πολλές πόλεις της Πελοποννήσου μετά τον Σεπτέμβριο του 1944, όταν άρχισαν να αποχωρούν οι Γερμανοί. Η Μάχη του Μελιγαλά (13-15 Σεπτεμβρίου 1944) και η επακολουθήσασα σφαγή «επί δικαίων και αδίκων» από τους άνδρες του Άρη εξακολουθεί να διχάζει μέχρι σήμερα.
Στις πόλεις που καταλαμβάνονταν από τον ΕΛΑΣ άρχισαν να λειτουργούν «λαϊκά δικαστήρια» και με συνοπτική διαδικασία εκτελέστηκαν πολλοί, ανάμεσα στους οποίους και αρκετοί αθώοι, που εκτελέστηκαν απλώς για τις πολιτικές τους αντιλήψεις ή την κοινωνική τους τάξη. Στο τέλος Σεπτεμβρίου του 1944, ο Βελουχιώτης, με τη μεσολάβηση του υπουργού της εξόριστης κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας Παναγιώτη Κανελλόπουλου, δέχθηκε να αναστείλει τη λειτουργία των έκτακτων στρατοδικείων του ΕΛΑΣ στην Πελοπόννησο κι έφυγε για τη Ρούμελη τον επόμενο μήνα, τις μέρες της αποχώρησης των Γερμανών από την Ελλάδα. Αποχαιρετώντας τους Μοραΐτες καπετάνιους του ΕΛΑΣ, τους ευχήθηκε «Καλή αντάμωση στα γουναράδικα», μια φράση που επανήλθε πρόσφατα στην επικαιρότητα από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλη Διαμαντόπουλο.
Τον Νοέμβριο του 1944 σε σύσκεψη καπετάνιων του ΕΛΑΣ πρότεινε να ετοιμαστεί ο ΕΛΑΣ για την αναμενόμενη σύγκρουση με τους Άγγλους, αντικρούστηκε όμως από τον καπετάνιο της Ομάδας Μεραρχιών της Μακεδονίας Μάρκο Βαφειάδη και τελικά ο Βελουχιώτης δεν έλαβε μέρος στα «Δεκεμβριανά».
Μετά τη Συμφωνία της Βάρκιζας (12 Φεβρουάριου 1945), υπέγραψε με τον στρατιωτικό αρχηγό του ΕΛΑΣ, Στέφανο Σαράφη, την αποστράτευση των αντάρτικων ομάδων, κατηγόρησε όμως με δριμύτητα την πολιτική ηγεσία του ΕΑΜ για την εσφαλμένη τακτική της, που κατά την άποψή του οδηγούσε στην εγκαθίδρυση των Άγγλων στην Ελλάδα και στη δίωξη των αγωνιστών του ΕΑΜ. Ο ίδιος ήταν από τους πιο επίμονους υπέρμαχους για τη μετατροπή του αντιστασιακού αγώνα σε κοινωνικό – πολιτικό και την επιβολή «λαοκρατικού» καθεστώτος. Έτσι, στο Γαρδίκι, παρά την αρχική αποδοχή της Συμφωνίας της Βάρκιζας, διακήρυξε την ανάγκη να συνεχιστεί ο αγώνας εναντίον «του νέου ζυγού», η ενέργειά του όμως αυτή προκάλεσε την αντίδραση όχι μόνο της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά και της ηγεσίας του ΚΚΕ.
Στις 16 Ιουνίου 1945 το κόμμα του τον αποκήρυξε και τον διέγραψε με δημοσίευμα του «Ριζοσπάστη», την ίδια ημέρα που ο ίδιος αποφάσισε να τερματίσει τη ζωή του, όταν βρέθηκε περικυκλωμένος από παραστρατιωτικές ομάδες και μονάδες του Στρατού στη Μεσούντα της Άρτας.
Το πτώμα του αποκεφαλίστηκε από τους άνδρες των παραστρατιωτικών ομάδων και κρεμάστηκε μαζί με του συντρόφου του Τζαβέλα σε κεντρικό φανοστάτη των Τρικάλων. Ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι από τους διώκτες του, που κράτησε μέχρι πρωίας. Σε ερώτησε στη Βουλή των Κοινοτήτων από βουλευτές του Εργατικού Κόμματος για το «βάρβαρο της πράξης», ο αρμόδιος υπουργός απάντησε ότι αυτό αποτελεί «αρχαιοελληνικό πολεμικό έθιμο».

velouhiotis aris kommena kefalia
Τα κομμένα κεφάλια του Βελουχιώτη και του Τζαβέλλα στην πλατεία των Τρικάλων.

Τα κατοπινά χρόνια, δύο φορές το ΚΚΕ απεκατέστησε πολιτικά τον Άρη Βελουχιώτη, στις 20 Ιουνίου 1962 και στις 16 Ιουλίου 2011.
sansimera
ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΕΤ3 “ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ”
ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ: Το τελευταίο ταξίδι προς την ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ.

.
Βίντεο από: Μίμης Οικονόμου
ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ: Άρης Βελουχιώτης
Το ντοκιμαντέρ του MEGATV για τον πρωτοκαπετάνιο του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και μέλος του ΚΚΕ, τον Άρη Βελουχιώτη.

Βίντεο από: WebParrot TV ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Δολοφονία στα Εξάρχεια: Η τραγική φιγούρα του σκύλου του θύματος

Μια σοκαριστική εικόνα κυριαρχεί από τη δολοφονία που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 13 Ιουνίου 2026 στα σκαλάκια προς τον λόφο του Στρέφη στα...

Νέο πρόγραμμα κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στη Γραμμή 3 του Μετρό της Αθήνας

Από τη Δευτέρα 15 Ιουνίου τίθεται σε εφαρμογή νέο πρόγραμμα κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στη Γραμμή 3 του Μετρό της Αθήνας, καθώς οι εργασίες αναβάθμισης μεταφέρονται...

57χρονος βρέθηκε νεκρός με τραύμα από καραμπίνα

Σοκ επικρατεί στην τοπική κοινωνία της Γαστούνης μετά τον εντοπισμό ενός 57χρονου άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του, το απόγευμα του Σαββάτου. Ο άτυχος άνδρας, ο...

Εύρυτος: Ο Τρομακτικός Γίγαντας της Γαίας και η Επική Μάχη με τον Διόνυσο

Ο Εύρυτος στην αρχαία ελληνική μυθολογία ήταν ένας από τους Γίγαντες. Ήταν ένα πλάσμα υπερφυσικό, με τεράστια δύναμη και τρομακτική όψη. Η ύπαρξή του είναι άρρηκτα...

Τώρα: Νεκρός από πυροβολισμό 35χρονος στα Εξαρχεια

Ένοπλη επίθεση με απολογισμό έναν νεκρό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή των Εξαρχείων Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 35χρονος άνδρας έχασε τη...

Ομόφωνα ένοχοι οι κατηγορούμενοι για τον θάνατο του 19χρονου στο Λούνα Παρκ στο Πευκοχωρι

Ομόφωνα ένοχους έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Γιαννιτσών τους τέσσερις κατηγορούμενους για το δυστύχημα που σημειώθηκε τον Αύγουστο του 2024 σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι...

Άλλο ένα εργατικό ατύχημα στη Σίνδο: Εργάτρια έχασε τη ζωή της

Μεταδόθηκε στα δελτία ο θάνατος μιας εργάτριας, από ατύχημα, την ώρα της δουλειάς σε πλυντήρια στην Σίνδο.Άλλο ένα εργατικό ατύχημα που δεν θάπρεπε ποτέ...

51χρονος έσφαξε τον ανιψιό του

Τραγική κατάληξη είχε ο καβγάς που ξέσπασε ανάμεσα σε έναν 51χρονο και τον 31χρονο ανιψιό του στη Χίο, καθώς ο τελευταίος τραυματίστηκε θανάσιμα από...

Λιμάνι Κατακόλου: Οι λάντζες έφεραν…γκρίνια!

Αρόδου το «Celebrity Ascent», με λάντζες η απόβαση των επιβατών – «Γκρίνια» στην Αγορά Δυο κρουαζιερόπλοια (ΦΩΤΟ ΚΑΤΩ) αφίχθηκαν σήμερα (12/6) στο Κατάκολο, το «Seven...

Σαλαμίνα: Τέσσερις Τούρκοι υπήκοοι επιτέθηκαν άγρια σε 30χρονη γυναίκα

Το περιστατικό έλαβε χώρα μέσα στη Χερσαία Ζώνη του Λιμένα, με τους δράστες να επιδεικνύουν πρωτοφανή αγριότητα απέναντι στο ανυπεράσπιστο θύμα Σύμφωνα με το thriassio.gr,...

Τον σκότωσαν και παρίσταναν τους ανήξερους στην κηδεία του

Έρευνες για περισσότερους από δύο μήνες έκαναν οι αστυνομικές αρχές που χειρίζονται την υπόθεση του θανάτου του προέδρου της Κοινότητας Απεσωκαρίου στο Ηράκλειο Κρήτης,...

Πρώην υπάλληλος «έκλεψε» 32.000 ευρώ σε καύσιμα με εταιρική κάρτα στο Αγρίνιο

Μια υπόθεση συστηματικής κλοπής καυσίμων, με εκτιμώμενη οικονομική ζημία που ξεπερνά τις 32.000 ευρώ εξιχνίασε η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγρινίου, έπειτα από εκτεταμένη...

Σοκ στο Ηράκλειο: Αλλοδαποί παρενοχλούσαν ανήλικα κοριτσάκια μέρα μεσημέρι

Έντονο προβληματισμό και ανησυχία προκαλεί η καταγγελία ακροατών στο ekriti.gr και στο Ράδιο Κρήτη σχετικά με ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης μικρών κοριτσιών σε περιοχή του...

Άφησαν ελεύθερο ξανά τον Σουδανό που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού στο κέντρο της Αθήνας

Οργή προκαλεί η υπόθεση του Σουδανού που προσπάθησε να βιάσει γυναίκα στο κέντρο της Αθήνας  συνελήφθη μετά από ανθρωποκυνηγητό και λίγες μέρες μετά αφέθηκε ελεύθερος.Σύμφωνα...

42χρονος κακοποιούσε την σύζυγό του

Στη σύλληψη ενός 42χρονου άνδρα στα Χανιά προχώρησαν αστυνομικοί ύστερα από καταγγελία της 35χρονης συζύγου του για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, απειλών και κακοποιητικής συμπεριφοράς.Σύμφωνα με...

Σύλληψη τυμβωρύχου από την ειδική ομάδα Ελληνικού – Αργυρούπολης

Σύλληψη τυμβωρύχου από την ειδική ομάδα Ελληνικού – Αργυρούπολης Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 21χρονος που για μήνες λεηλατούσε το Κοιμητήριο Ελληνικού, κλέβοντας μπρούτζινα...

Θρίλερ με το διπλό φονικό στην Αιγιαλεια

Ένα θρίλερ με δύο νεκρούς αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (9/6) στον Λόγγο Αιγιαλείας, όπου μία γυναίκα και ο γιος της εντοπίστηκαν νεκροί μέσα...

16χρονο παλικαράκι καταπλακώθηκε από αγροτικό αυτοκίνητο

Τραγική κατάληξη είχε η βόλτα μιας παρέας νεαρών στην Καστοριά καθώς ένας 16χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της...

Αποκαλυπτικός Νίκος Μωραϊτης για την σύζυγό του Γιώργου Σουφλια: Είναι σαν να ήμουν εκεί εκείνη την ώρα που αντιμετώπισε τον Πρωθυπουργό ως αυτό που...

Σε ανάρτηση του ο δημοφιλής στιχουργός αναφέρει:Τη σύζυγο του Γιώργου Σουφλιά την είχα καθηγήτρια Γαλλικών στο Γυμνάσιο. Συστηνόταν με το δικό της επώνυμο, Μαριάννα Κόρακα,...

29χρονο παλικαράκι σκοτώθηκε με μηχανάκι

Τραγικό τέλος είχε η πορεία ενός 29χρονου μοτοσικλετιστή τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Μεσσηνία, όταν η μηχανή που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της στη Μικρή...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ