Αφγανιστάν: Σφαγή στο νοσοκομείο της Καμπούλ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα νύχια της ισλαμικής θηριωδίας των Ταλιμπάν, μετά την αποχώρηση των «συμμαχικών δυνάμεων»…

Έκρηξη σημειώθηκε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο νοσοκομείο της Καμπούλ, πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, με τους νεκρούς να έχουν ξεπεράσει τους 15, ενώ υπάρχουν και δεκάδες τραυματίες. Οι πρώτες πληροφορίες πάντα κάνουν λόγο για τρομοκρατικό χτύπημα, ενώ υπάρχει ο φόβος ότι οι νεκροί θα αυξηθούν δραματικά.

00741A20 EE84 44D9 B9E0 C26B4B3709B2
Φωτογραφία από τις εκρήξεις στο νοσοκομείο

Η χώρα έχει μπει σε έναν πρωτοφανή κύκλο αίματος, αφού με την αποχώρηση των αμερικανών, αφέθηκε στο έλεος των τούρκων και των ισλαμιστών. Το ποιος εξυπηρετείται από αυτή την εξέλιξη, πολύ φοβόμαστε ότι θα φανεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Οι εξελίξεις αυτές θα δώσουν στην Τουρκία άλλη μία πηγή φτηνό και βαρβάτο υπολογιστών για να κάνουν την βρώμικη δουλειά στα πολεμικά μέτωπα που εμπλέκεται ο τουρκικός στρατός. Όπως έχουμε δει να γίνεται στην Συρία, την Λιβύη, το Ναγκόρνο Καραμπάχ. Μην τους δούμε και στην γειτονιά μας..Το ποιος εξυπηρετείται από αυτή την εξέλιξη, πολύ φοβόμαστε ότι θα φανεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Το Αφγανιστάν απαιτεί την Ελληνική του κληρονομιά που κατέστρεψαν οι μουλάδες της USAID

Δεν πρέπει πάντως να ξεχνάμε ότι οι Ταλιμπάν ήταν μία αμερικανική «εφεύρεση» προκειμένου τότε να χτυπηθεί η Σοβιετική Ένωση. Όταν όμως τρέφεις φίδια στην αυλή σου, δεν μπορεί να περιμένεις ότι θα δαγκώσουν μόνο τον γείτονα.

Ακολουθεί σκληρό βίντεο λίγες στιγμές μετά την επίθεση:

https://twitter.com/cyber_viperr/status/1455480732370018307?s=21

Οι εξελίξεις αυτές θα δώσουν στην Τουρκία άλλη μία πηγή φτηνό και βαρβάτο υπολογιστών για να κάνουν την βρώμικη δουλειά στα πολεμικά μέτωπα που εμπλέκεται ο τουρκικός στρατός. Όπως έχουμε δει να γίνεται στην Συρία, την Λιβύη, το Ναγκόρνο Καραμπάχ. Μην τους δούμε και στην γειτονιά μας…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ