Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ενα 5χρονο αγγελούδι που παραλιγο να πνιγεί στη θάλασσα του Πειραιά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μυστήριο πίσω από την περίεργη υπόθεση ανάσυρσης ενός μικρού παιδιού από το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Άγνωστο παραμένει πως κατέληξε εκεί το κοριτσάκι, ενώ η 37χρονη μητέρα του κρατείται.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι νοσηλεύεται στην Εντατική του Παίδων καθώς βρέθηκε -χωρίς τις αισθήσεις του- χθες Τετάρτη 27/5, μέσα στη θάλασσα, στον Πειραιά. Το 5χρονο κορίτσι εντόπισε το μεσημέρι της Τετάρτης ο πλοίαρχος του «Άγιος Νεκτάριος». Άμεσα στην περιοχή έφτασαν στελέχη του λιμενικού σώματος, όπου εντόπισαν και ανέσυραν την ανήλικη, στην οποία παρείχαν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (CARPA), με αποτέλεσμα την ανάκτηση των αισθήσεών της.

Το ανήλικο κορίτσι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων», συνοδεία στελέχους του λιμενικού, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου νοσηλεύεται. Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη η 37χρονη μητέρα της μικρής για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πειραιά στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ