ΚΥΡΙΑΚΗ, 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Μόλις 35 χρονών παλικαρακι πεθανε αιφνιδίως μεσα στο γραφείο του – Τον βρήκαν μετά απο δυο μέρες

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε στον Βόλο. Ένας 35χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι όπου διέμενε με τη γιαγιά του. Η ηλικιωμένη γυναίκα, ωστόσο για δύο ημέρες δεν είχε καταλάβει πως ο εγγονός της πέθανε.

Η γυναίκα σε κατάσταση σοκ, μετέβη στις 19:30 περίπου το απόγευμα της Δευτέρας στο νοσοκομείο ουρλιάζοντας ότι ο εγγονός της έπαθε κακό. Η ηλικιωμένη ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια και το προσωπικό του νοσοκομείου ειδοποίησε πλήρωμα του ΕΚΑΒ να πάει στο σπίτι της για να δει τι συμβαίνει.

Νεκρός στο γραφείο του

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του και φέρεται να είχε αφήσει την τελευταία του πνοή περίπου πριν δυο μέρες. Ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία, η οποία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κατέληξε ο 35χρονος και γιατί δεν είχε γίνει νωρίτερα αντιληπτός ο θάνατός του από τη γιαγιά του.

Όπως αναφέρει το gegonota.news, η γυναίκα είναι υπερήλικας και δεν έχει πλήρη πνευματική διαύγεια. ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις