Εφιαλτικές δηλώσεις Πούτιν, προαναγγέλλει μεγάλο χτύπημα κατά της Ουκρανίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πριν από λίγα λεπτά ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έκανε δηλώσεις, έπειτα από την συνάντηση του με τον επικεφαλής της ερευνητικής επιτροπής για το χτύπημα στην γέφυρα της Κριμαίας.

Παρά την διάψευση του Ουκρανού προέδρου Βολοντιμίρ Ζελένσκι, ο οποίος υποστήριξε πως το χτύπημα είναι προβοκάτσια και όχι κάποια στρατιωτική ενέργεια της Ουκρανίας, ο Πούτιν ανακοίνωσε πως η έκρηξη στην γέφυρα ήταν αποτέλεσμα οργανωμένο χτυπήματος των ουκρανικών μυστικών υπηρεσιών. Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε ο Ρώσος πρόεδρος από τον επικεφαλής της επιτροπής, για την ενέργεια αυτή συνεργάστηκαν άτομα των μυστικών υπηρεσιών της Ουκρανίας, Ρώσοι υπήκοοι καθώς και υπήκοοι τρίτων κρατών.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν χαρακτήρισε το συγκεκριμένο χτύπημα ως πράξη τρομοκρατίας, κατηγόρησε ευθέως την Ουκρανία για τρομοκρατική δράση, στοιχείο που για όσους γνωρίζουν εξουσιοδοτεί πρακτικά τις ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας να χρησιμοποιήσουν κάθε δυνατό μέσο προκειμένου να αποτρέψουν τον «Εθνικό για την Ρωσία, κίνδυνο».

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν από λίγες ώρες, ο δισεκατομμυριούχος Ελόν Μασκ που φαίνεται να παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς τις εξελίξεις στην Ουκρανία, λίγο πριν την δήλωση Πούτιν, υποστήριξε πως οδεύουμε ολοταχώς για πυρηνική σύγκρουση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ