ΠΕΜΠΤΗ, 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026
ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο Νίκος Πλακιάς διασύρει τους ισχυρισμούς υπουργού στον αέρα του Mega

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Δεν μπορούν οι «άριστοι». Όταν έρχονται αντιμέτωποι με άτομα, γεγονότα, καταστάσεις που δεν μπορούν να ελέγξουν, να λογοκρίνουν και να διαστρεβλώσουν, δείχνουν ξεκάθαρα το ποιόν τους.

Ο πρώην υφυπουργός υποδομών και μεταφορών αρμόδιος για θέματα μεταφορών Βασίλης Οικονόμου, ένας από αυτούς τους… άριστους που περιμάζεψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, βγήκε στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και πάλι» για να διηγηθεί το κυβερνητικό παραμυθάκι για τα Τέμπη και την κατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου και να υπερασπιστεί τον Χρήστο Τριαντόπουλο, αλλά βρέθηκε προ εκπλήξεως και ξεφτιλίστηκε μεγαλοπρεπώς!

Έχοντας απέναντί του τον χαροκαμένο Νίκο Πλακιά, έχασε τα λόγια του, έλεγε ασυναρτησίες και όπως σχολίασε κάποιος netizen πολύ πετυχημένα «του έφυγε η μαγκιά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *