Σε ανάρτηση του πριν λίγο ο Νίκος Καρανίκας αναφέρει:
Συριζα ΑΕ.
Συμφωνίες αναξιόπιστων. (σε 2’)
Η απόφαση της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για συμπόρευση με τον Τσίπρα (ΙΧ κόμμα) ως απάντηση στον Μητσοτάκη στις επόμενες εκλογές είναι η νέα ραδιουργία και δολοπλοκία των στελεχών του με σκοπό την διάσωση αυτών και του πολυόροφου κτηρίου, της περιουσίας δηλαδή.
Μια απόφαση που ενώ θα πρωταγωνιστήσει στα ΜΜΕ δεν θα ειπωθεί το διακύβευμα και επί του πολιτικού είναι κάτι αδιάφορο για τον κόσμο
Από μόνη της αυτή η απόφαση αν την πάρει στα σοβαρά ο κόσμος που έχει μνήμη, σκέφτεται λογικά και διαθέτει χιούμορ θα καταλάβει ότι είναι μια απόφαση που δεν πάρθηκε για να χάσει Μητσοτάκης αλλά
μια απόφαση που οδηγεί τελικά τον κόσμο στη ΝΔ,
μια απόφαση που διευκολύνει τον Μητσοτάκη ή
μια απόφαση που οδηγεί στην αποχή δηλαδή πάλι στον Μητσοτάκη αλλά με την σφραγίδα της παράγκας του ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι μια απόφαση που φανερώνει αδιέξοδο και απελπισία απέναντι σε ένα αβέβαιο κοινοβουλευτικό μέλλον καθώς αντιλαμβάνονται ότι ο κόσμος αδιαφορεί πλέον γι’αυτό το κόμμα. Είναι αναξιόπιστο ό,τι και να προτείνει.
Απόφαση σοβαρή αλλά επί της ουσίας αστεία γιατί ενώ ο Τσίπρας έφυγε γιατί δεν του αρέσει το σημερινό κοινοβούλιο άρα και ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει μαζί του γιατί πιστεύει ότι ο Τσίπρας τους θέλει αν είναι ακόλουθοι του και θα τους δεχτεί και .. και… και αλλάζει ο Μανωλιός και γίνεται αλλιώς.
Σου λένε οι ανίκανες στελεχάρες του ΣΥΡΙΖΑ ότι αφού ο Τσίπρας κρατάει την κεφαλή της ραδιουργίας την Ολγα, τον Αλέκο και τον Μιχαλακη με τον Μαρατζιδη των προηγούμενων αποτυχιών θα δεχτεί και εμάς.
Μια ενότητα της σαλονατης αριστεράς, της γνωστής ανίκανης παρέας των έμμισθων «αριστερών». Αναγκαίο και λογικό. Οχι αριστερό αλλά διασωστικό.
Πράγματι είναι μια απόφαση σημαντική αλλά δεν είναι απόφαση αριστερού δημοκρατικού κόμματος
Είναι απόφαση μιας παράγκας στελεχών, αναξιόπιστων και ανίκανων στελεχών που θέλουν να διασφαλιστούν.
Μια απόφαση για να σώσουν τα τιμαλφή τους όπως είχε πει και ίδιος ο Τσίπρας.
Μια απόφαση για να αποφύγουν τα χρέη τους, για να κρατήσουν το κτήριο και κάθε δωρεά που έγινε από αγωνιστές και αγωνιζόμενες της αριστεράς που κάποτε είχε αξιοπρέπεια και αξία .
Μια απόφαση για να συνυπάρξουν με καινούργιο τιμολόγιο.
Και όλα αυτά στο όνομα του λαού, του αριστερού και προοδευτικού κόσμου.
Μεγάλη εντύπωση έχουν για τον εαυτό τους. Έπαρση, ραδιουργία και σαχλαμάρα.
Δεν είναι μόνο αναξιόπιστοι είναι και εριστικοί.
Όλα αυτά τα στελέχη υπονόμευσαν το κόμμα τους και τον Τσίπρα συμμετέχοντας σε οργανωμένες τάσεις – φράξιες οδηγώντας κυβέρνηση και κόμμα σε ήττες, παραιτήσεις, πραξικόπημα, συνέδριο νοθείας, στο μπουζουξίδικο.
Μετέτρεψαν μαζί με τον Τσίπρα το κόμμα σε παράγκα στελεχών όπου φυλάνε τα τιμαλφή. Αποκρουστικό.
Και τώρα θέλουν να σώσουν τον λαό από τον Μητσοτάκη και την ΝΔ .
Είναι τόσο αναξιόπιστοι που ο λαος θα προτιμήσει την αποχή ή από αντίδραση τον Μητσοτάκη που γνωρίζουν πλέον ποιος είναι.
Καμία έκπληξη. Δίχως αυταπάτες. Απογοήτευση.
Οι εξελίξεις δείχνουν ότι οι ολιγάρχες της χώρας μας μαζί με τον μεταλλαγμένο Τσίπρα έχουν βρει τις λύσεις τους και παρέα με τους ολιγάρχες της Ευρώπης θα μας οδηγήσουν σε νέα λιτότητα και πόλεμο.
Η σημερινή αντιπολίτευση δυστυχώς είναι αναξιόπιστη και η ΝΔ ενώ χάνει την λαϊκή στήριξη λόγω της ακρίβειας και της φτώχειας εξακολουθεί να είναι πρώτη με βασικό αντίπαλο την αποχή που την βολεύει.
Μια χαρά και δύο τρομάρες
Αν δεν κάνουμε κάτι που να συμπεριλαμβάνει εμάς τους ανθρώπους της εργασίας, της αγοράς, του επιχειρείν, της συνεργασίας, της δημιουργίας, της παραγωγής του πλούτου -υλικού και πνευματικού, τότε η ευημερία και η ειρήνη θα είναι μια χαμένη υπόθεση.
Μια συμπερίληψη όλων μας αλλά δίχως τους ολιγάρχες και το πολιτικό τους προσωπικό με τα σημερινά κόμματα που δημαγωγούν και ευθύνονται γι’αυτήν την κατάσταση.
Μια νέα αρχή είναι η απάντηση και η λύση ειδάλλως δεν έχουμε μέλλον και τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα.
Θα επιβληθεί η ολιγαρχία και θα συνηθίσουμε την κοινωνία όπου το 1/3 ευημερεί και ο υπόλοιπος κόσμος να αγκομαχεί.
Εμείς είμαστε η λύση
Η ισότητα, η ελευθερία και η συμμετοχική άμεση δημοκρατία με διαβούλευση και αμοιβαιότητα, δίχως δόγματα και φανατισμό και είναι η στέρεη βάση για ένα νέο αφήγημα που υπηρετεί το κοινό καλό.

ΜΑΛΛΟΝ Ο ΧΟΥΝΤΟΘΡΕΜΜΕΝΟΣ ΑΛ6ς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΧΑΣΙΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΗ
ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΣΙΠΡΑ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.