Αυτό που ζει σήμερα ο Έλληνας αριστερός ή κεντροαριστερός ή ότι άλλο σχετικό κι αν πεις, δεν έχει ξαναγίνει
Ένδεια ηγεσίας. Μία ένδεια που προκλήθηκε από την ύπαρξη πληθώρας ισοδύναμων ανέλπιδων υποψηφίων επιθυμούντων την κατάκτηση της.
Και ήδη οι πρώτες επανενταξεις παρουσιάστηκαν στην «νεότευκτη» πριν ακόμα ακούσουν το τι θα γράφεται στο νέο (από τα παλιά;) πρόγραμμα του νέου κόμματος, κάτι που σημαίνει «στέγασε μας κι ότι θέλεις γράψε!». Με δυο λέξεις «ναι σε όλα»!
Κάποιοι παλιοί θα πρέπει να τα θυμούνται αυτά τα δυό λόγια ειπωμένα πριν 40 περίπου χρόνια μέσα στο Κοινοβούλιο για το έδρανο και μόνο γι αυτό
Και ο λαός το πλήρωσε. «Ετεροχρονισμένα» μεν χρυσοπληρωμένα δε. Και ακόμα, και σήμερα, αν και το βλέπει αναγκαστικά το πληρώνει ένεκα το έδρανο «ούμπερ άλες» ! «Αφού μας ψήφισαν, τι να κάνουμε; Ας πρόσεχαν»!
Και έτσι ο Μητσοτάκης επιμένει για εκλογές του χρόνου, βεβαιώνοντας τον λαό, όσος του απόμενε, για μία νέα «αναδομημένη» αυτοδυναμία. Εν τω μεταξύ φημολογείται πως μία μικρή αναδόμηση θα ανακοινωθεί σύντομα. Τα από τις ΗΠΑ εισαχθέντα σοσιαλιστικά μαθήματα τα έχει και ο ίδιος πάρει, αυτό είναι βέβαιο, και καρμπόν τα εφαρμόζει.
Όπως και ο που με ίδια, αντιπολιτευτικά όμως, μιμούμενος, κι αυτός που επενέκαμψε. Μεγάλο σχολείο η Μινεσοτα.

Ο αριστερός, ο κεντροαριστερός, ο κεντρώος, ο δεξιός, και ότι άλλο σχετικό, είναι όλοι πανίβλακες και στόκοι.
Η πολιτική δεν έχει καμιά σχέση με τα ηλίθια ιδεολογήματα του αριστερο-δέξιου άξονα.
Και όποιος πιστεύει ότι τα προβλήματα του σήμερα λύνονται με σκεπτικό δεξιού/αριστερού/κεντρώου δεν είναι απλά στόκος, αλλά και επικίνδυνος.
Κρίμα που στον προηγούμενο εμφύλιο πόλεμο δεν αλληλοσφάχτηκαν πλήρως οι αριστεροί και οι δεξιοί, αλλά έμεινε μαγιά για να συνεχίζει να μας τυραννάει. Ελπίζουμε να ψοφήσουν για τα καλά σύντομα για να ησυχάσουμε.
Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, θα κάνουμε και πάρτι πάνω στα άψυχα σώματά τους.
Άντε και στον αγύριστο!