ΤΡΙΤΗ, 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Κατέρρευσε 4οροφη πολυκατοικία στα Πετράλωνα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Πανικός στα Πετράλωνα.

Τετραώροφη πολυκατοικία στην οδό Αλκμήνης 22 κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για τουλάχιστον 4 εγκλωβισμένους στα συντρίμμια, αλλά φαίνεται ότι όλοι τους έχουν επικοινωνήσει με συγγενείς τους και είναι καλά.

Αρχικά, έδωσαν σημεία ζωής οι τρεις, ενώ και η τελευταία, μια φοιτήτρια, την οποία δεν μπορούσε να βρει η οικογένειά της στο τηλέφωνο, τελικά επικοινώνησε και είπε ότι δεν ήταν στην πολυκατοικία αλλά διακοπές στο Ναύπλιο.

Επί τόπου παραμένει ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής.

 

Ειδικότερα, 30 πυροσβέστες με 8 οχήματα και με σκύλο έρευνας της ΕΚΑΜ προσπαθούν να εντοπίσουν αν υπάρχει κάποιος που έχει εγκλωβιστεί στα χαλάσματα, χωρίς να το γνωρίζει κανείς.

 

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, στην πολυκατοικία φέρεται να υπήρχαν επτά διαμερίσματα.

Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, σε διπλανό οικόπεδο γίνονταν εργασίες. Συνεργείο έσκαβε θεμέλια για νέα οικοδομή και όπως φαίνεται, εξαιτίας αυτών έγινε η κατάρρευση.

Στο σημείο της κατάρρευσης έχουν φτάσει ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ενώ προσέρχονται συνεργεία της ΔΕΠΑ και ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να απομονώσουν το ηλεκτρικό ρεύμα και το φυσικό αέριο.

Σε επιφυλακή έχουν τεθεί τα νοσοκομεία «Γεννηματάς», «Σωτηρία» και «Τζάνειο» για την παραλαβή τυχόν τραυματιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *