ΣΑΒΒΑΤΟ, 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2026
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λαϊκή εντολή: Βελόπουλε βγάλτους τα Ρόλεξ και βάλτους χειροπέδες

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Λαϊκή εντολή!

«Βελόπουλε βγάλτους τα Ρόλεξ και βάλτους χειροπέδες»

φώναζαν οι πολίτες στην λαϊκή αγορά του Περιστεριού στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης!

 

Συγκλονιστικές εικόνες ζήσαμε και σήμερα, στην λαϊκή αγορά στο Περιστέρι!

 

Μια ακόμα μεγάλη αγκαλιά περίμενε σήμερα τον Κυριάκο Βελόπουλο από καταναλωτές και παραγωγούς.

 

Τολμούν να βγουν έτσι στις λαϊκές οι Μητσοτάκης, Τσίπρας και Ανδρουλάκης; Χωρίς ΜΑΤ και χωρίς κομματικό στρατό.

 

Συνεχίζουμε! 

 

3 απαντήσεις στο “Λαϊκή εντολή: Βελόπουλε βγάλτους τα Ρόλεξ και βάλτους χειροπέδες”

  1. ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΔΙΝΟΥΜΕ;
    Βασική πηγή της Τεχνητής Νοημοσύνης και της ψηφιακής διακυβέρνησης είναι τα Ηνωμένα Έθνη και η Παγκόσμια Τράπεζα :
    ” UNITED NATIONS
    E-GOVERNMENT
    SURVEY 2024
    Department of Economic and Social Affairs
    Accelerating Digital transformation for sustainable Development
    With the addendum on Artificial Intelligence
    Preface
    ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΕΡΕΥΝΑ 2024
    Τμήμα Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων
    Επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού για βιώσιμη ανάπτυξη
    Με την προσθήκη για την Τεχνητή Νοημοσύνη
    Πρόλογος
    Καθώς τα έθνη προσπαθούν να επιτύχουν τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs), ο ρόλος της ψηφιακής κυβέρνησης γίνεται όλο και πιο κεντρικός σε αυτές τις προσπάθειες. Η ηλεκτρονική διακυβέρνηση πρόκειται να επωφεληθεί πολύ από αυτές τις εξελίξεις, συμπεριλαμβανομένης της τεχνητής νοημοσύνης, καθιστώντας τη δημόσια διοίκηση πιο αποτελεσματική και ανταποκρινόμενη. Αυτή η έρευνα παρέχει κρίσιμες γνώσεις για την παγκόσμια κατάσταση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, προσφέροντας στοιχεία τόσο για την πρόοδο όσο και για τις επίμονες προκλήσεις στον ψηφιακό τομέα…”

    Ο πράκτορας των Rothschilds Mark Malloch Brown, σύμβουλος του Soros, έχει μια θέση κλειδί στα Ηνωμένα Έθνη και την Παγκόσμια Τράπεζα :
    “Ο Mark Malloch‐Brown είναι πρόεδρος της Open Society Foundations [του Soros]…
    Έχει εργαστεί για την προώθηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της δικαιοσύνης και της ανάπτυξης για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες σε ποικίλους ρόλους: στα Ηνωμένα Έθνη, στην Παγκόσμια Τράπεζα και ως υπουργός της βρετανικής κυβέρνησης, καθώς και σε μια σειρά από ομάδες της κοινωνίας των πολιτών και επιχειρήσεις.
    Στα Ηνωμένα Έθνη, ο Mark Malloch‐Brown πρωτοστάτησε στην παγκόσμια προώθηση των Millennium Development Goals ως επικεφαλής του Προγράμματος Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών (UNDP) από το 1999 έως το 2005, υπό τον τότε Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Kofi Annan.
    Στο πρόγραμμα UNDP των Ηνωμένων Εθνών, και προηγουμένως ως επικεφαλής εξωτερικών υποθέσεων στην Παγκόσμια Τράπεζα, Malloch-Brown ηγήθηκε προσπαθειών μεταρρύθμισης που θεωρήθηκαν ευρέως ότι αύξαναν την δύναμη και των δύο οργανισμών.
    Αργότερα υπηρέτησε ως αρχηγός της ομάδος του Kofi Annan, και στη συνέχεια ως Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών…
    Ο Malloch-Brown επέστρεψε στο Παγκόσμιο Συμβούλιο της Open Society το 2009, αντανακλώντας μια στενή φιλία με τόν George Soros που αναπτύχθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν εργαζόταν ως πολιτικός σύμβουλος στη Λατινική Αμερική και αργότερα σε προσπάθειες ανακούφισης στη Βοσνία.
    Ο Soros υποστήριξε την ιδέα των Malloch-Brown και άλλων να καθιερώσεί το International Crisis Group…
    Πιο πρόσφατα… έχει ηγηθεί, μεταξύ άλλων, των διοικητικών συμβουλίων του Royal Africa Society, το Ίδρυμα των Ηνωμένων Εθνών και της Επιτροπή Επιχειρήσεων για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη [συνδεδεμένη με τα Ηνωμένα Έθνη].
    Ο Malloch-Brown χρίστηκε ιππότης για τη συμβολή του στις διεθνείς υποθέσεις και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε άδεια από τη Βρετανική Βουλή των Λόρδων.
    Ο Malloch-Brown είναι …συνεργαζόμενος ερευνητής στο πρόγραμμα Queen Elizabeth του Chatham House…”

    ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΞΙΑ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ROTHSCHILD!
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ Ή ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ!

  2. Οπως πολύ σωστά είχε πεί ο Καρατζαφερης,πολιτικός πατέρας του Βελόπουλου,
    “Απαξ προδότης,πάντοτε προδότης”.
    Εσείς κύριε Βελόπουλε δεν ψηφίσατε το πρώτο καταστροφικό μνημόνιο του δντ και του κυριου soros;
    Τώρα γίνατε “πατριώτης”;

  3. Είναι γνωστό ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αναίσχυντα υπηρέτησαν και συνεχίζουν να υπηρετούν τα συμφέροντα των πιστωτών και των τραπεζιτών εις βάρος των ευρωπαϊκών λαών.
    Ένα άρθρο από την ιστοσελίδα της εφημερίδας “Spiegel” αποκαλύπτει:
    ” Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων Νέο Think Tank ελπίζει να επαναφέρει την Ευρώπη στον χάρτη.
    Το νέο think tank, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, ελπίζει να οδηγήσει την Ευρωπαϊκή Ένωση στο επίκεντρο της παγκόσμιας σκηνής.
    Von Cameron Abadi
    11.10.2007, 16.10
    …Σχεδιασμένο στα πρότυπα του Αμερικανικού Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων, το ECFR, το οποίο θα εγκαινιαστεί επίσημα στο Βερολίνο στις 9 Νοεμβρίου… ελπίζει να ασκήσει επιρροή στους διαδρόμους των Βρυξελλών. ..
    Η πρωτοβουλία κέρδισε έδαφος στις αρχές του έτους, όταν ο Αμερικανός “φιλάνθρωπος” George Soros…δεσμεύτηκε για μια γενναιόδωρη δωρεά για την ίδρυση ενός ευρωπαϊκού think tank.
    Πενήντα εξέχοντες Ευρωπαίοι στρατολογήθηκαν στη συνέχεια για να εγγραφούν ως ιδρυτικά μέλη. Μια λίστα με αυτούς τους ιδρυτές μοιάζει με μια εκλεκτική ευρωπαϊκή ομάδα αστέρων: Οπως Fischer, Ahtisaari, και Garton Ash, η λίστα περιλαμβάνει έναν διάσημο Ολλανδό αρχιτέκτονα Rem Koolhaas, Βρετανό μουσικό Brian Eno και Dominique Strauss-Kahn, ο νέος επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείού…” https://www.spiegel.de/international/europe/the-european-council-on-foreign-relations-new-think-tank-hopes-to-put-europe-back-on-the-map-a-510882.html

    Από αυτό το άρθρο μπορούμε να καταλάβουμε ότι ο George Soros ηγείται της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείού, και επομένως και των Ευρωπαίων πολιτικών.

    Στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων του George Soros υπάρχει μεταξύ άλλων και η Kristalina Georgieva, νέα Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΝΤ, αλλά επίσης ο Kostas Bakoyannis, η Anna Diamantopoulou, ο George Papandreou, αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ΝΑΤΟ, του ΟΟΣΑ και πολλοί άλλοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *