29χρονη βρήκε τραγικό θάνατο Έπεσε από το μπαλκόνι

Τραγική κατάληξη είχε το περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη,
καθώς μία 29χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της έπειτα από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας.
Το συμβάν καταγράφηκε περίπου στις 13:30, στην περιοχή της Ανάληψης,
προκαλώντας κινητοποίηση των αρμόδιων υπηρεσιών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του thestival.gr, η γυναίκα βρέθηκε στο κενό από μπαλκόνι διαμερίσματος που βρίσκεται στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας.
Η διακομιδή στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου
Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, ενώ για την 29χρονη κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να της παρασχεθεί ιατρική βοήθεια.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης. Παρά τη διακομιδή της, οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της, επιβεβαιώνοντας την τραγική έκβαση του περιστατικού.
Τι εξετάζουν οι Αρχές
Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Ηλιάδος και Δελφών, στην περιοχή της Ανάληψης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια. Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η πτώση δεν έχουν γίνει γνωστές.