ΤΡΙΤΗ, 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Υπό κατάληψη παραμένουν τα γραφεία της ΓΣΕΕ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

γσεεΣτο κτίριο της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος (ΓΣΕΕ) παραμένουν περίπου 30 άτομα, τα οποία το έχουν καταλάβει ως «ένδειξη αλληλεγγύης», όπως ανέφεραν, «στον αναρχικό απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό».

Στην περίμετρο του κτιρίου έχουν παραταχθεί δυο διμοιρίες των ΜΑΤ, με σκοπό να εμποδίσουν την είσοδο και άλλων ατόμων στα γραφεία της Συνομοσπονδίας. Οι πόρτες των γραφείων παραμένουν ανοικτές, ενώ η αστυνομία έχει διαμηνύσει στους καταληψίες, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι μπορούν να αποχωρήσουν οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς να γίνουν συλλήψεις.
Σύμφωνα με συνδικαλιστικά στελέχη, οι καταληψίες ζήτησαν πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, ο οποίος και τους δόθηκε, προκειμένου να κοινοποιήσουν μήνυμα στο διαδίκτυο, ενώ τους ζητήθηκε να μην προκαλέσουν φθορές στον χώρο. Σύμφωνα με τα ίδια στελέχη, η ΓΣΕΕ δεν έχει ζητήσει αστυνομική συνδρομή για την απομάκρυνση των καταληψιών.

ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *