Ολάντ προς Μέρκελ:Πρέπει να ακούσουμε και τον ελληνικό λαό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

μερκελ ολαντ
 
Έχουμε την ευθύνη ώστε να εφαρμοστούν οι συμφωνίες, όπως επίσης και να εισακουστεί η ψήφος του ελληνικού λαού, δήλωσε ο Φρανσουά Ολάντ στην κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με την Άνγκελα Μέρκελ στο Παρίσι μια «ανάσα» πριν την κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup επί του ελληνικού αιτήματος.
Η Ελλάδα πρέπει να

 
παραμείνει στην Ευρωζώνη, είπε ο γάλλος πρόεδρος. Πρέπει να κάνουμε το παν, τόσο εμείς, όσο και η ελληνική κυβέρνηση για τη μέγιστη συνοχή στην Ευρωζώνη, πρόσθεσε.
Σε ερώτηση για ενδεχόμενο Grexit, ο κ. Ολάντ απάντησε πως δεν γνωρίζει κανένα τέτοιο σενάριο, ούτε και είναι στην πρόθεση της ελληνικής κυβέρνησης κάτι τέτοιο.
Από την πλευρά της, η γερμανίδα καγκελάριος είπε: «Ευχόμαστε να υπάρξει μία βελτίωση στην ουσία των όσων είπαμε, ώστε να μπορέσουμε να ψηφίσουμε στην ομοσπονδιακή Βουλή την επόμενη εβδομάδα».
Η Ανγκελα Μέρκελ είπε ότι στόχος είναι να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη και τόνισε ότι ο ελληνικός λαός έχει κάνει πολλές θυσίες για αυτό. Θα καταβάλλουμε όλες τις δυνατές προσπάθειες για να γίνει αυτό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ