Δημητρης Καμμένος: Σπίτι για τον Εθνικό Πειραιώς.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ. ΑΛΕΞΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ
Ο βουλευτής Β’ Πειραιά των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Δημήτρης Καμμένος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ποδοσφαιρικού σωματείου «Εθνικός Πειραιώς» κ. Αλέξη Αγγελόπουλο και συζήτησαν θέματα που αφορούν την ανέγερση ποδοσφαιρικού γηπέδου για την ομάδα του Εθνικού στο ΣΕΦ.
Ο κ. Αγγελόπουλος εξέφρασε την αναγκαιότητα εξεύρεσης λύσης, ώστε ο Εθνικός να αποκτήσει την δική του έδρα στον φυσικό του χώρο, καθώς αποτελεί ιστορική ομάδα της περιοχής του Πειραιά. Ενημέρωσε ότι έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να δοθεί το πράσινο φως για να κατασκευαστεί το ποδοσφαιρικό γήπεδο του Εθνικού στον ευρύτερο χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.
Ο βουλευτής Β’ Πειραιά κ. Δημήτρης Καμμένος έδειξε αμέριστη συμπαράσταση στα αιτήματα του προέδρου του Εθνικού και δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει το συγκεκριμένο ζήτημα, καθώς είναι επιβεβλημένο μια ομάδα με χιλιάδες φιλάθλους, πολλές επιτυχίες και μεγάλη ιστορία να έχει το δικό της γήπεδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ