Πηγές Μαξίμου: Αγαστή συνεργασία Σαμαρά με συγκεκριμένα συστήματα πίσω από τις «ειδήσεις» για τους μετανάστες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

maximou_494x320Οξύτατη επίθεση κατά του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά και της Ν.Δ. εξαπολύουν κυβερνητικές πηγές σχετικά με τις πληροφορίες ότι η κυβέρνηση ανοίγει τα κέντρα κράτησης μεταναστών και αφήνει ελεύθερους όλους τους μετανάστες.

Κύκλοι του Μαξίμου καλούν τον κ. Σαμαρά και τη Ν.Δ. να «σταματήσουν, επιτέλους, τα επικίνδυνα παιχνίδια που ξεπερνούν κάθε νοσηρή φαντασία».

Σύμφωνα με την Κυβέρνηση «σε μια κακοστημένη και επικίνδυνη θεατρική παράσταση, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς σε αγαστή συνεργασία με συγκεκριμένα συστήματα διακινούν την είδηση ότι η κυβέρνηση ανοίγει αύριο όλα τα κέντρα κράτησης μεταναστών! Και σαν έτοιμη από καιρό η μονταζιέρα της Συγγρού διέσπειρε την υποτιθέμενη «αποκάλυψη» προσπαθώντας να πείσει ότι η χώρα κινδυνεύει!»

Η ανευθυνότητα του κ. Σαμαρά είναι γνωστή – άλλωστε όλοι ξέρουν που έχει οδηγήσει τη χώρα με τις πολιτικές του. Θα περιμέναμε, όμως, πριν υιοθετηθεί η είδηση να διασταυρωθεί – απ’ όλους!, αναφέρουν οι ίδιες πηγές και απευθυνόμενες προς «όλους τους εμπλεκόμενους», διαβεβαιώνουν ότι στην υπόθεση «θα χυθεί άπλετο φως».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ