ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Έχουν το θράσος να μιλούν για “μεταναστευτικό” τα καθάρματα που βομβάρδισαν την Λιβύη και ρήμαξαν την Συρία;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΟΥΝ “ΦΡΟΝΙΜΑ”


Οι ευρωπαίοι εγκληματιες και οι παπανδρεοσαμαροβενιζέλοι, όταν ρήμαζαν την Λιβύη για να κλέψουν το πετρέλαιο οι χορηγοί της Κλίντον, νόμιζαν ότι ο λαός θα κάτσει να πεθάνει στα χέρια των ισλαμοφασιστων.
Το ίδιο επιχειρούν στην Συρία με τις ισλαμοφασιστικές συμμορίες που άπαντες στήριξαν, πλην ελαχίστων. Τώρα οι σύριοι εγκαταλείπουν πανικόβλητοι τις κατεχόμενες περιοχές και η Δύση αντί να συμπαρασταθεί στον αγωνιζόμενο λαό, στηρίζει ακόμα τα καθάρματα! Για να προωθήσει πάλι τα καθάρματα της Κλίντον.
wpid 20150419115351

Και βλέπουμε τωρα μύδρους ή κροκοδείλια δάκρυα για το μεταναστευτικό, από αυτους που ρημαξαν Λιβυη, Συρία και επιχείρησαν να ρημάξουν την Αίγυπτο.
Επειδή όπως ηταν επόμενο, οι πολίτες φεύγουν πανικόβλητοι για να γλιτώσουν από τους ισλαμοφασιστες.
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΕ ΝΕΟ ΓΟΥΔΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ “ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ” ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ…

Βοήθεια στους διωκόμενους πρόσφυγες από τους ισλαμοφασιστες…
Αλλά ουτε ένας Ισλαμοφασίστας “μετανάστης” στην Ελλάδα.

ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *