ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Νέο χτύπημα από τον Λεβέντη πρόεδρο της Τσεχίας: Το Κόσοβο διοικούν μαφιόζοι, ο Θάτσι είναι εγκληματίας πολέμου!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

wpid 20150530060418Δεν αναγνωρίζουμε κανένα “ανεξάρτητο Κόσοβο”
Δεν πρόκειται να στείλουμε διπλωμάτες στην Πρίστινα!
Ο προεδρος της Τσεχίας, Ζεμάν, για άλλη μια φορά δεν μάσησε τα λόγια του λέγοντας ότι ειναι αδιανόητο να πιέζεται η Σερβία να αναγνωρίσει το Κόσοβο προκειμενου να ενταχθεί στην ΕΕ.
Το Κόσοβο διοικείται από μαφιόζους και θησαυρίζει από το εμποριο ναρκωτικών και ανθρώπων. Ο πρωθυπουργός του, ειναι εγκληματίας πολέμου. Υπενθύμισε δε, οτι Ελλάδα, Ισπανία, Σλοβακία, Ρουμανία και Κύπρος επίσης δεν αναγνωρίζουν κανενα Κόσοβο, αλλά ειναι μέλη της ΕΕ.
Προειδοποίησε δε ότι η αναγνωριση του Κοσοβου ανοίγει το κουτί της Πανδώρας και θα επιφέρει αιματοκύλισμα στην ανθρωπότητα.
Αψογος ο προεδρος που είχε πετάξει δυτικό διπλωμάτη εκτος του προεδρικού μεγάρου, όταν ο τελευταίος τόλμησε να του κανει συστάσεις για την επίσκεψη του στην Μόσχα.

ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *