Συναγερμός στο Λονδίνο: Εκκενώθηκε το Βρετανικό κοινοβούλιο

Σε εκκένωση του βρετανικού κοινοβουλίου (Westminster) στο Λονδίνο προχώρησε εσπευσμένα η βρετανική αστυνομία περίπου στις 14:00 (τοπική ώρα) έπειτα από αναφορές για «ύποπτο περιστατικό που αφορά άγνωστη χημική ουσία».
Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει την περιοχή στο πλαίσιο των ερευνών για την ύπαρξη «άγνωστης λευκής σκόνης».
Η ουσία πιστεύεται ότι βρέθηκε σε φάκελο που απευθυνόταν σε παραλήπτη εντός της Βουλής των Λόρδων.
Όλα τα παράθυρα των κτηρίων έχουν κλείσει και αρκετοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων Λόρδων, έχουν κλειδωθεί στην ταράτσα του τελευταίου ορόφου.
Εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου ανέφερε: «Ένα ύποπτο πακέτο έχει παραδοθεί στα κτήρια του Κοινοβουλίου. Αστυνομικοί βρίσκονται στο σημείο εξετάζοντας το περιεχόμενο του πακέτου». Πρωτοσελιδα – Ειδήσεις