Αν ανησυχείτε για την δημογραφική γήρανση κύριε Τζήμερε, ΚΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 6374 Επειδή έχουμε σιχαθεί τους αμπελοφιλόσοφους, που κόπτονται δήθεν για την γήρανση του πληθυσμού της Ελλάδας, για τους «λαθρομετανάστες», για τα σχολεία που αδειάζουν από ελληνόπουλα και την φυλετική καθαρότητα. Η ερώτηση σε όποιον εγείρει ανησυχίες από τον καναπέ του με το ουίσκι στα χέρια και παριστάνει τον δήθεν πατριώτη και ευαίσθητο, είναι απλή: Εσύ ρε, πόσα παιδιά έχεις κάνει για να σώσεις την Ελλάδα από την υπογεννητικότητα; Ή μήπως σε ενδιέφερε μόνο το τομάρι σου και η καλοπέραση σου; Πέρασες τη ζωή σου σαν ρεμάλι για να μαζεύεις φράγκα, να κάνεις καριέρα και προς θεού να κοιμάσαι τα βράδια αραχτός χωρίς να χρειάζεται να σηκωθείς μέσα στη νύχτα επειδή το μωρό σου κλαίει και πονάει. Να κάνεις τις πλαστικές στα βυζιά για να βγαίνεις στην βίζιτα πολυτελείας, αλλά προς θεού μην θηλάσεις και σου χαλάσει η σιλικόνη. Να ψηφίζεις φανατικά Σημίτη, να διαβάζεις τις εφημερίδες των νταβατζήδων, που θησαύρισαν επειδή ο Σημίτης έφερε 500.000 πακιστανούς στην Ελλάδα για φτηνό κρέας στα δημόσια έργα που χρυσοπλήρωσες, αλλά φυσικά τότε δεν σε πείραξε. Έβαζες στην τσέπη από την υπεραξία του φτηνού και ανασφάλιστου εργάτη που σήμερα βαφτίζεις λαθρομετανάστη.

Να μιλάς για φυλετική καθαρότητα και ελληνική φυλή που εξαφανίζεται, και να γυρνάς με τις βίζιτες από τη μέση Ανατολή για να σε βγάζουν φωτογραφία οι εφημερίδες των νταβατζήδων. Να διαμαρτύρεσαι που «καταργήθηκε ο εθνικός ύμνος από τα δημοτικά σχολεία» επειδή το διάβασες στο Facebook και όταν σε ρωτούν «εσύ που το άκουσες αυτό ρε ηλίθιε, να ομολογείς ότι δεν έχεις καμία σχέση με το «αντικείμενο».

Γιατί όταν ο «εθνικά αναίσθητος» έκανε παιδιά, ο «υπερπατριώτης» γυρνούσε στα κλαμπ και τα μπουζούκια ως γνήσιος και φυλετικά καθαρός ελληναράς.

Φυσικά ούτε εσύ που πήγες σχολείο τη δεκαετία του 80 είχες εθνικό ύμνο, αλλά πιθανόν το είχε οργανώσει κι αυτό ο ΣυΡιζΑ.

Στους πολέμους λοιπόν και στις μεγάλες ηρωικές στιγμές, έπεφταν για την πατρίδα αυτοί που πραγματικά αγωνιζόντουσαν υπέρ Βωμών και Εστιών. Και για να έχεις Εστία, πρέπει να έχεις γέννα – έθνος δηλαδή, και Οίκο. Όχι γκαρσονιέρα στο Κολωνάκι για να τρως τα κλεμμένα από το χρηματιστήριο με τις βίζιτες του ΚΛΙΚ και των άλλων περιτριμμάτων του εκσυγχρονισμού. Διότι ο τομαριτζής, ο παρτάκιας και ο καλοπερασάκιας ήταν αυτός που έγινε δοσίλογος, ρουφιάνος, λιποτάκτης. Ήταν αυτός που θησαύριζε φτιάχνοντας Ίμια για να τα κονομάει μετά από τις μίζες των εξοπλιστικών.

Και δεν μιλάμε φυσικά για τα στρατευμένα νέα παιδιά ή τους ανθρώπους που θέλουν αλλά δεν μπορούν να κάνουν οικογένεια. Αυτοί αντίθετα τις περισσότερες φορές, αγαπούν όλα τα παιδιά σαν να είναι δικά τους. Μιλάμε για τα ρεμάλια που ζουν μόνο για το τομάρι τους, προδίδοντας πατρίδα και κοινωνία και εξαντλούνται σε εθνικιστικές κορώνες για να κρύψουν την σήψη τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ