ΕΠΙΚΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ από το ABC ανασκευάζει τα περι συνωμοσίας στις επαφές Φλιν με τη Ρωσία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

988ba337 3b08 422c 8de1 4c1a626326e0Δικαιώνεται κατά τα φαινόμενα ο ισχυρισμός του Προέδρου Τραμπ για την ομοβροντία fake news που έχει κατακλύσει τα mainstream media. Το δίκτυο ABC, που βρίσκεται πίσω από τη θεωρία συνωμοσίας περι επαφών του Μάικλ Φλιν με τους Ρώσους κατ’ εντολή Τραμπ, ανασκευάζει τώρα τους ισχυρισμούς του… αφού πρώτα ειχε προκαλέσει ΧΑΟΣ στις αγορές.

Ανασκεύασε την είδηση, διευκρινίζοντας οτι η εντολή του Προέδρου Τραμπ δόθηκε κατά τη μεταβατική περίοδο πριν αναλάβει επίσημα καθήκοντα στο Λευκό Οικο και ΟΧΙ με την ιδιότητα του Προέδρου.

Και όλα αυτά, αφού ειχε προκαλέσει πανικό στη χρηματιστηριακή αγορά, που οδήγησε σε απώλειες δισεκατομμυρίων δολαρίων.

ca414d10 8a95 4b1d b8bb 7c48b229b701

Δικαιώνει δηλαδή τον Πρόεδρο Τραμπ οτι, δεν υπήρξε επαφή με τους Ρώσους κατά τη διάρκεια της θητείας του ως υποψήφιος, αλλά στην πραγματικότητα κατά το μεταβατικό στάδιο πριν ορκιστεί πρόεδρος των ΗΠΑ, σε μια προσπάθεια να ρίξει γέφυρες συνεννόησης με μια άλλη υπερδύναμη στον παγκόσμιο ρόλο του ως εκλεγμένου προέδρου.

Αυτο σε καμία περίπτωση δε συνιστά εγκληματική πράξη. Στην πραγματικότητα, η προσέγγιση των ξένων κυβερνήσεων κατά τις μεταβάσεις είναι μια τυπική διαδικασία.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την αντίδραση του προέδρου Τραμπ, που αυτή τη φορά θα είναι απολύτως δικαιολογημένη.

 
infiltr8or

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ