Στέργιος Αναστασιάδης: Ο «μάγος» των οφσορ με τις υψηλές πολιτικές γνωριμίες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

image 76 Ένα πρόσωπο που θεωρείται κλειδί για τον εντοπισμό άδηλο του χρήματος είναι πλέον στο μικροσκόπιο των αρχών. Πρόκειται για τον “μάγο” τον οφσόρ κύριο Στέργιο Αναστασιάδη.

Ο δικηγόρος αυτός από τη Θεσσαλονίκη οποίος φαίνεται να κινείται μεταξύ

Γερμανίας και μεγάλης Βρετανίας, βρέθηκε στα paradise papers με δεκάδες οφσόρ και όμως κανένα ελληνικό μέσο δεν ασχολήθηκε μαζί του. Πιθανότατα λόγω των υψηλών πολιτικών γνωριμιών που διαθέτει και φτάνουν μέχρι κορυφαίο παράγοντα προηγούμενης κυβέρνησης.

img 6726

Πληροφορίες όμως που έχουν έρθει από το εξωτερικό φέρνουν τον κύριο Αναστασιάδη σε θέση κλειδί, που μπορεί να δώσει πολλές απαντήσεις αναφορικά με τις έρευνες των αρχών για αδήλωτα εισοδήματα, μαύρο χρήμα ακόμα και έσοδα από εγκληματικές δραστηριότητες. Εκτός από τα paradise papers ο κύριος Αναστασιάδης φαίνεται να έχει συμμετοχή και σε άλλες λίστες, ακόμα και στην επίμαχη που ήρθε από Γερμανία στην οποία υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι εμπλέκονται και πολιτικά πρόσωπα. Η σιωπή πάντως των συστημικών μέσων γύρω από το πρόσωπο του κύριου Αναστασιάδη θεωρείται εξαιρετικά περίεργη και εκκωφαντική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ