ΤΑΠΕΙΝΩΣΕ τον Σουλτάνο, διέσυρε τον Σημίτη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ!

ΕΑΝ ΘΕΣ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ!

Εντέλει η επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα θα μείνει ιστορική, λόγω της παρέμβασης του Προκόπη Παυλόπουλου κατά τον διάλογο των δύο ανδρών. Είναι η πρώτη φορά στη νεότερη ιστορία της Ελλάδας όπου Έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκαθαρίζει σε τέτοιο βαθμό τα εθνικά μας θέματα, οδηγώντας τον σουλτάνο σε έναν πρωτοφανή διεθνή διασυρμό.  Ο Προκόπης Παυλόπουλος όμως πήρε και την ιστορική εκδίκηση που όφειλε το έθνος από τον Κώστα Σημίτη, δηλώνοντας ευθέως και χωρίς περιστροφές: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!

 Όχι, δεν είναι πολεμοκάπηλος ο Προκόπης Παυλόπουλος. Απλώς έθεσε τα θέματα στην βάση του διεθνούς και ευρωπαϊκού δικαίου, ταπεινώνοντας τον Σουλτάνο όταν έκανε αντίλογο για την συνθήκη της Λωζάνης: « Εγώ είμαι καθηγητής διεθνούς δικαίου, και αυτά που λες δεν έχουν καμία νομική βάση. Ρώτησε τους συνεργάτες σου, και θα σου τα εξηγήσουν»!  Αυτή ήταν η απάντηση του έλληνα Προέδρου της Δημοκρατίας στην νύξη του Ερντογάν περί αναθεώρησης της συνθήκης της Λωζάνης.

 Ο Προκόπης Παυλόπουλος ταπείνωσέ τον σουλτάνο και αποκατέστησε την ντροπή του 1996. Και όλα αυτά με ατράνταχτα νομικά επιχειρήματα.

http://www.dailymotion.com/video/x6b9cct
 
http://www.dailymotion.com/video/x6b9cls

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ