ΔΕΥΤΕΡΑ, 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Ραγδαίες εξελίξεις: Και δεύτερη απειλητική επιστολή κατά του Νίκου Κοτζια!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google


IMG_7256Και δεύτερη επιστολή με υβριστικό περιεχόμενο από άγνωστο αποστολέα είχε δεχθεί χθες ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αποστολέας σε μία δακτυλογραφημένη επιστολή χρησιμοποιούσε υβριστικούς χαρακτηρισμούς για τους 300 της Βουλής, αναφέροντας μάλιστα χαρακτηριστικά: «Να μπει ο Στρατός στη Βουλή».

Μάλιστα, ο άγνωστος αποστολέας κοινοποιούσε τη συγκεκριμένη επιστολή και σε άλλα τέσσερα μέλη της κυβέρνησης.

Η επιστολή στάλθηκε με το ταχυδρομείο και δεν υπήρχαν στοιχεία αποστολέα, ενώ ο άγνωστος απέφυγε να χρησιμοποιήσει έστω και ένα ψεύτικο στοιχείο ταυτότητας.

Είχε προηγηθεί η απειλητική επιστολή στον Νίκο Κοτζιά η οποία όμως ήταν χειρόγραφη, και η οποία έκανε λόγο «για τρία φυσίγγια».

Και οι δύο επιστολές, μαζί με τους φακέλους, έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξεταστούν για DNA και αποτυπώματα. ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *