Τιμητική Διάκριση για το Μουσείο Αρχιμήδη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

mouseio arhimidi
Σπουδαία διάκριση για το Μουσείο Αρχιμήδη στην αρχαία Ολυμπία, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο λίστα των 10 «καλύτερα κρυμμένων» Μουσείων της Ευρώπης από τη FlightNetwork, έναν από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς οδηγούς του Καναδά.

Τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει το Μουσείο μεταξύ δέκα πρωτότυπων Μουσείων από τη Νορβηγία, τη Ρωσία, τη Λιθουανία, τη Πορτογαλία και την Ολλανδία. Μία πρόταση για εξερεύνηση σε όσους ταξιδεύουν στην Ευρώπη για να θαυμάσουν την εξαιρετική και άγνωστη αρχαία ελληνική τεχνολογία του 3ου αι. π.Χ.
Το μουσείο Αρχιμήδη αποτελεί ένα μοναδικό θεματικό μουσείο επιστήμης και τεχνολογίας στον ελλαδικό χώρο αφιερωμένο στο μεγαλύτερο μαθηματικό, φυσικό, μηχανικό, αστρονόμο και εφευρέτη της αρχαιότητας αλλά και στην ευρύτερη αρχαιoελληνική τεχνολογία της εποχής του.
Ο Αρχιμήδης υπήρξε μοναδική και κορυφαία ιδιοφυία στον πνευματικό κόσμο όλων των εποχών, κληροδότησε στον παγκόσμιο πολιτισμό σπουδαίες πραγματείες στα πεδία όλων των αρχαίων επιστημών και το σημαντικότερο αποτέλεσε το εφαλτήριο για την ανάπτυξη της σύγχρονης επιστήμης.
https://archimedesmuseum.gr/el

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ