Μια ταπεινή συμβουλή στην κυρία Φώφη Γεννηματά αρχηγό του ανύπαρκτου Κιν Αλ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

image 721Κυρία Γεννηματά, εσείς και όσοι απομείνατε στο Κιν Αλ, αυτό το απολειφάδι του πάλαι ποτέ διαλαμψάντος ΠΑΣΟΚ του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου, να είστε πιο προσεκτικοί στις εφεξής ανακοινώσεις σας.

Το ότι η ανικανότητά σας είναι γνωστή το ξέρει καθένας μέσα στο Κιν Αλ και θα το αποδείξουν τα αποτελέσματα των εκλογών όποτε κι αν γίνουν. Το θράσος σας όμως, να τα βάζετε επιλεκτικά με οποιονδήποτε θεωρείτε εύκολο αντίπαλο, πρέπει να πάρει τέλος.

Μη νομίζετε ότι σας διασφαλίζει το γεγονός ότι έχετε την υψηλή προστασία γνωστού, μεγάλου επιχειρηματικού ομίλου. Στου οποίου τις εκδηλώςεις μετέχετε ανελλιπώς ως γλάστρα.

Θυμηθείτε ότι τα μεγάλα κόμματα δεν τα κάνουν επιχειρηματικοί όμιλοι, όλως αντιθέτως οι επιχειρηματικοί όμιλοι τα νανοποιουν, γιατί καθένας στην Ελλάδα πια γνωρίζει ότι δεν μπορούν να διαχειρίζονται τις τύχες του λαού μας οι “υπηρέτες αφεντάδων”, κατά Γκολντονι.

Εφόσον επιμείνετε κυρία Γεννηματά σε αυτή την απαράδεκτη και αήθη τακτική σας θα επανέλθουμε με ονόματα και διευθύνσεις. Και μην νομίζετε ότι θα βρείτε συμμάχους μέσα στο Κιν Αλ. Όλως αντιθέτως θα τους βρείτε απέναντι, γιατί καθένας ξέρει πόσο λίγη είσαστε για να διαχειρίζεστε την τύχη ενός ιστορικού κόμματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ