Η εκρηκτική Νάταλι Θάνου κατέθεσε πρόταση στην ΕΡΤ για να μας εκπροσωπήσει στην #Eurovision !

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

99bc1585-dfe1-4007-89ea-40a4402ad81bΔίνουν και πέρνουν οι προτάσεις απο τις δισκογραφικές εταιρίες για καλλιτέχνες που θα ήθελαν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Eurovision στο Ισραήλ τον Μάιο.
Ένα τελευταίο όνομα που έχει στο τραπέζι με ένα κομμάτι Εthnic – Dance είναι αυτό της εντυπωσιακής Νάταλι Θάνου .
Είναι η πρώτη φορά που ακούγεται το όνομά της και το αποκαλύπτουμε απο εδώ. Είναι μια καλή περίπτωση επειδή η Νάταλι είναι απο την Σερβία και χώρες της Πρώην Γιουκοσλαβίας μπορεί να μας δώσουν ψήφους.
Το παρασκήνιο είναι μεγάλο και μένει να δούμε αν η ΕΡΤ κάνει δεκτό το αίτημα της δισκογραφικής εταιρίας της Ν.Θάνου.
Συντομο βιογραφικό:
Η Νάταλι Θάνου (σέρβικα: Натали Тану) (γεν. 6 Ιανουαρίου 1983, Βελιγράδι, ύψος 1,85 μ.) είναι ελληνοσέρβα μοντέλο και τραγουδίστρια, περισσότερο γνωστή σαν η Playmate του 2007.

Νάταλι Θάνου
ΓέννησηΝαταλίγια Σόσα
Natalija Šoša
6 Ιανουαρίου 1983(36 ετών)
Flag of Serbia.svgΒελιγράδι, Σερβία
ΕθνικότηταFlag of Serbia.svgΣέρβικη
ΥπηκοότηταFlag of Greece.svgΕλληνική
Ιδιότητατραγουδιστής και μοντέλο
Είδος τέχνηςΜόντελινγκ – Τραγούδι
ΒραβεύσειςPlaymate 2007

Γεννήθηκε σαν Natalija Šoša (Наталија Шоша) στην πρωτεύουσα της Σερβίας, το 1983. Ακολούθησε μουσικές σπουδές, ενώ στην ηλικία των 16 ετών άρχισε παράλληλα να ασχολείται με το μόντελινγκ.
Από το 2005 ζει στην Αθήνα, όταν και αποτέλεσε μέλος ενός μουσικού και χορευτικού συγκροτήματος. Τον Ιούνιο του 2007κέρδισε τον τίτλο της Playmate της χρονιάς. Μετά την κυκλοφορία του πρώτου της προσωπικού δίσκου, το τραγούδι της με τίτλο “Γιατί Όχι” (“Why Not”) έγινε ευρύτερα γνωστό και βρέθηκε στην κορυφή της δημοτικότητας σε όλη την Ελλάδα.
Δημιούργησε επίσης το σινγκλ “Νύχτα Καλοκαιρινή” (“Summer Night”), σε συνεργασία με τον σέρβο καλλιτέχνη Ami G (Ognjen Amidzic). Το 2009 πραγματοποίησε μια τραγουδιστική τουρνέ σε όλη τη χώρα, με συνολικά 40 εμφανίσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ