Νέα στοιχεία για τους κατηγορούμενους στην υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη – Τι καταγγέλλει καθηγητής τους

9FA3C621-F0D2-4CCE-A8DB-E0E190B6EEB1Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Καθηγητής κατήγγειλε ότι απειλήθηκε από τον πατέρα του Έλληνα κατηγορούμενου προκειμένου να μην ξαναμιλήσει για τον γιο του.

https://www.youtube.com/watch?v=2L4enwQzf-s
 
Η ανακρίτρια Ρόδου έχει πάρει καταθέσεις από τους καθηγητές των δυο κατηγορουμένων, οι οποίοι χαρακτηρίζουν τον Αλβανό ως ήσυχο μαθητή κάτι που όμως δεν ισχυρίζονται και για τον Έλληνα. Σοκ προκαλεί καθηγητής του που καταγγέλλει ότι τον απείλησε ο πατέρας του Έλληνα μετά τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας.
 
«Στις 4 Μαρτίου του 2014 ο Έλληνας πήρε για άλλη μία φορά αποβολή, γιατί τσακώθηκε με έναν μαθητή με τον οποίο ξυλοκοπήθηκαν με μπουνιές, γροθιές και ένα γκλοπ. Για το περιστατικό κλήθηκε η αστυνομία. Συνάντησα τον πατέρα του μετά τη δολοφονία. Με έβρισε, με έφτυσε και με απείλησε γιατί είχα μιλήσει στους δημοσιογράφους. Μου είπε ‘αν ξαναμιλήσεις θα δεις τι θα πάθεις’» είπε ο καθηγητής του ΕΠΑΛ Αρχαγγέλου.
 
«Ήταν ένα παιδί το οποίο είχε προβληματική συμπεριφορά και εμπλεκόταν πάντα σε φασαρίες. Δεν είχε όρια και αξίες. Δεν τον ενδιέφερε τίποτα γύρω του. Συνεχώς καλούσα τους γονείς του. Ερχόταν μόνο ο πατέρας, ο οποίος μου έλεγε ότι δεν μπορούσε να τον νουθετήσει και να τον συμμαζέψει» δήλωσε ο γυμνασιάρχης του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ