Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ olympia.gr – Συμμορίες παιδεραστών στα υψηλά κλιμάκια εξουσίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

trafficking_0-1-1

Υπάρχει κάποια συνωμοσία παιδεραστών στα υψηλά κλιμάκια της εξουσίας; Διπλωμάτες, πολιτικοί, δημοσιογράφοι και άλλοι που λειτουργούν με όρους εγκληματικής οργάνωσης, αλληλοπροωθουμενοι, αλληλοσυγκαλυπτομενοι, ορμώμενοι από αυτή την αρρωστημένη ανωμαλία τους;

Βίντεο με ομαδικό βιασμό και πνιγμό παιδιού πουλήθηκε εως και 300,000 Ευρώ

Ένας σοφός άνθρωπος είχε πει ότι ένας παιδεραστής, βρίσκεται στο έσχατο σημείο ηθικής κατάπτωσης. Δεν έχει λοιπόν κανέναν ενδοιασμό να μετέλθει οιασδήποτε μεθοδου για να ανελιχθεί και φυσικά να προδώσει, να κλέψει, να συγκαλύψει, να ξεπουλήσει ολόκληρα έθνη.

Διεθνώς, έχουν αποκαλυφθεί καραυγαλεες περιπτώσεις συμμοριών παιδεραστίας με δολοφονίες παιδιών, με εμπλεκόμενους κτήνη στα υψηλά κλιμάκια εξουσίας. Η περίπτωση Ντιτρού που έβγαλε ένα εκατομμύριο Βέλγους στον δρόμο όταν έγινε αντιληπτή η σχέση του με κυβερνητικούς και η προσπάθεια συγκάλυψης είναι μια τέτοια περίπτωση. Στην Μ. Βρετανία όμως είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του πως οι παιδεραστές δημιουργούν κύκλους μέσα στην εξουσία.

αρχείο λήψηςΈνας υψηλόβαθμος διπλωμάτης βίαζε παιδιά στις αποικίες και έκανε χρήση της διπλωματικής του ασυλίας για να γλιτώσει. Ο αείμνηστος βουλευτής Geoffrey Kenneth Dickens, συνέταξε έναν φάκελο με στοιχεία – φωτιά και ονόματα πολιτικών, δημοσιογράφων, δικαστών, που στην ουσία κυβερνούσαν την Βρετανία. Αυτός ο φάκελος …εξαφανίστηκε! Προκλήθηκε σάλος και τρεις διαφορετικοί πρωθυπουργοί δημιούργησαν ειδική επιτροπή για να διερευνηθεί το ζήτημα. ΠΕΝΤΕ διαφορετικοί επικεφαλείς της επιτροπής δήλωσαν παραίτηση διαδοχικά, χωρίς ποτέ να αιτιολογήσουν. Ο φάκελος δεν βρέθηκε ποτέ, η αστυνομία υποστηρίζει ότι δεν παρελήφθη ποτέ. Οι πληροφορίες λένε ότι η πανίσχυρη MI6 απαίτησε να μην γίνει ποτέ αυτή η έρευνα,

Πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Belgian 'Monster' Marc Dutroux
Belgian ‘Monster’ Marc Dutroux

Η υπόθεση Ντιτρού στο Βέλγιο με τις δολοφονίες μικρών παιδιών αφού τις εξέδιδε σε υψηλόβαθμους κυβερνητικούς και άλλους, πήγε ένα βήμα παραπέρα. Και όμως ξαφνικά έφτασε σε τέλμα. Μέχρις ότου ήλθε η ομολογία ενός κοριτσιού που το βίαζαν Βέλγοι υπουργοί όταν ήταν 6 ετών.

Ήμουν σκλάβα του σεξ σε ηλικία 6 ετών για την ελίτ της Ευρώπης

Σε κάθε περίπτωση, το Ολυμπία κυνηγά το θέμα εδώ και 11 χρόνια. Από τα παιδιά της Ορεστειάδας, τον Άλεξ, την Άννυ. Παιδιά που εξαφανίζονται για να μην βρεθεί ποτέ το DNA των καθαρμάτων που τα βίαζαν και πιθανόν τα δολοφόνησαν. Και κάποτε όλοι και όλα αποκαλύπτονται.

Geoffrey Kenneth Dickens. Ο Βρετανός βουλευτής που αφιέρωσε την ζωή του στην αποκάλυψη του κυκλώματος παιδεραστών που στην ουσία κυβερνούσε την Μ. Βρετανία.

Το διαφθαρμένο βρετανικό κατεστημένο, παιδεραστία και Κυπριακό

ΔΗΜΟΦΙΛΗ